برپائي اولين جشنواره پرتو سلامت در واحد پزشكي تهران

به همت معاونت آموزشي دانشكده بهداشت واحد پزشكي تهران برگزار شد : برپائي اولين جشنواره پرتو سلامت در واحد پزشكي تهران دكتر مريم سادات متولي معاون آموزشي دانشكده بهداشت و دبير جشنواره واحد پزشكي تهران از بر پائي اولين جشنواره پرتو سلامت در واحد پزشكي تهران خبر داد . وي طي گفتگويي اعلام نمود : جشنواره پرتو سلامت راس ساعت 10 صبح با تلاوت آياتي چند از قرآن مجيد ، پخش سرود جمهوري اسلامي و سرود دانشگاه آزاد اسلامي در روز شنبه 21 خرداد ماه سال جاري در سالن اجتماعات اين واحد دانشگاهي برگزار شد. وي گفت : در مراسم افتتاحيه كه با حضور و سخنراني دكتر مير مسعود فاطمي قائم مقام رياست واحد پزشكي تهران ، دكترفرهاد ادهمي معاونت آموزشي ، دكترمحمد رضا خاني رئيس دانشكده بهداشت و دكتر متولي دبير جشنواره ، آغاز بكار نمود ، جمعي كثيري از اساتيد دانشكده بهداشت ، مديران و مسئولين ادارت آموزش و دانشجويان رشته هاي مختلف دانشگاه شركت نمودند . معاون آموزشي دانشكده بهداشت خاطر نشان ساخت : هدف از برگزاري اين جشنواره ارتقاء سطح كيفي آثار آموزش بهداشت دانشجويان و اساتيد بوده است . وي گفت : در سطح كل جامعه براي اولين بار اين جشنواره در خرداد ماه 1390 به همت اين معاونت با همكاري دانشجويان رشته هاي تحصيلي بهداشت عمومي ، بهداشت محيط و حرفه اي برگزار شد . دكتر متولي افزود : فراخوان اين جشنواره در ارديبهشت ماه براي شركت كنندگان ارسال گرديد و طي مهلت مقرر ، تعداد 57 مورد پمفلت 13 مورد پوستر ، 2 فيلم آموزشي و بالغ بر 25 كار اسلايد آموزش بهداشت و طراحي يك سايت آموزش بهداشت به دبير خانه جشنواره ارسال گرديد . كه موارد مناسب و استاندارد در طي دو روز برگزاري مورد بازديد دانشگاهيان قرار گرفت و از بر اساس راي داوران و نظر بازديد كنندگان به آثار برتر به تفيك لوح تقدير و جوايز مختلف اهدا شد در مراسم اختتاميه اين جشنواره ابتدا پانل علمي تحت عنوان « چالش ها و راهكار هاي نوين آموزش بهداشت در كشور » با حضور اسانيد گروه بهداشت مورد بحث و گفتگو قرار گرفت و سپس از تهيه كنندگان آثار برتر تقدير بعمل آمد . دكتر متولي ابراز اميدواري نمود كه بطور سالانه برگزاري جشنواره « پر تو سلامت» ادامه يافته و در اين خصوص از حمايت و همكاري دكتر فاطمي معاونت فرهنگي واحد پزشكي تهران در انتشار آثار برتر دانشجويان در نشريه دانشجوئي دانشكده بهداشت بهره مند باشيم .

برپائي اولين جشنواره پرتو سلامت در واحد پزشكي تهران نسخه قابل چاپ