در انجام امور دانشگاه و بيمارستانها از فضيلت ماه مبارك رجب بهره مند شويم

ا تاكيد معاون فرهنگي و در جلسه شوراي درمان واحد پزشكي تهران مطرح شد :

در انجام امور دانشگاه و بيمارستانها از فضيلت ماه مبارك رجب بهره مند شويم

دكتر مير مسعود فاطمي قائم مقام رياست و معاون فرهنگي واحد پزشكي تهران در جلسه شوراي درمان فضيلت و اهميت ماه رجب را تشريح نمود وگفت : ماه رجب از ارزش و شرافت بسیار بالایی برخوردار است واین شرافت و ارزش بدان دلیل است که این ماه یکی از زمانهای ویژه‌ دعا است . ماه مباركي كه خداوند اعمال نیک را در آن چند برابر می‌فرماید و گناهان را در آن محو می‌کند .

معاون فرهنگي واحد پزشكي تهران سپس به ترجمه و تفسيردعاي معروف امام صادق در فضيلت ماه مبارك رجب كه در مفاتيح الجنان آمده است پرداخت و گفت : در اين دعا ما

در خواست هاي بسيار ارزشمندي را از درگاه خداوند متعال طلب مي نمائيم . صبر و پايداري كه شاكران دارند ، عمل و كردار نستوهانه اي كه خائفين دارند و يقيني كه عبادت كنندگان واقعي دارند . شكر ، خوف و بندگي سه ويژگي سالكان سعادتمند راه خداوند است كه ميراث اين صفات ، بردباري و سخت كوشي و يقين مي باشند كه همگي از عوامل دستيابي انسان به حيات طيبه است .

معاون فرهنگي واحد پزشكي تهران افزود : شايسته است كه با بهره مندي از فضيلت هاي اين ماه پرخير و بركت بكوشيم در انجام امور دانشگاه و بيمارستانها از توفيق الهي برخوردار شويم .

گفتني است شوراي درمان واحد پزشكي تهران هر دو هفته يكبار روزهاي دوشنبه با هدف بحث و بررسي پيرامون مسائل مختلف مربوط به امور بيمارستانها و مراكز درماني تابعه در سالن EDC واحد پزشكي تهران تشكيل مي گردد . اعضاي اين شورا علاوه بر دكتر احمد فيروزان رئيس واحد ، دكتر مير مسعود فاطمي قائم مقام و مشاور رئيس دانشگاه ، دكتر فرهاد ادهمي مقدم معاون آموزشي دانشگاه ، مهندس خسرويان عرب معاون مالي عبارتند از دكتر ناصر رهبر معاون درمان و رئيس بيمارستان جواهري ، دكتر سيد احمد سيد مهدي رئيس بيمارستان بوعلي ، دكتر فرهاد سرابندي رئيس بيمارستان امير المومنين ، دكتر علي احمدي رئيس درمانگاه قدس ، دكتر ژيلا امير خاني رئيس دانشكده پزشكي ، دكتر پارسا نيا مسئول كل آزمايشگاهها و تني چند از ساير مسئولان ذيربط

شايان ذكر است در جلسات شوراي درمان كليه امور مربوط به مراكز درماني از جمله توسعه و نوسازي بيمارستانها ، خريد لوازم و تجهيزات پزشكي و مسايل مربوط به تيم پزشكان و اعضاي هيات علمي مورد بحث و بررسي قرار مي گيرد .

در انجام امور دانشگاه و بيمارستانها از فضيلت ماه مبارك رجب بهره مند شويم نسخه قابل چاپ