دكتر فرهاد ادهمي مقدم معاون آموزشي واحد پزشكي تهران طي گفتگوئي اعلام نمود : دانشجويان منتخب واحد پزشكي تهران جهت شركت در سومين آزمون المپياد دانشجويان علوم پزشكي كشور به ستاد برگزاري اين المپياد در وزارت بهداشت معرفي شدند . سومين المپياد كشوري علوم پزشكي از 19 تا 26 شهريور به ميزباني دانشگاه علوم پزشكي تهران با نظارت معاونت آموزشي وزارت بهداشت و درمان برگزار مي شود .
معاون آموزشي واحد پزشكي تهران افزود : طبق گزارشي كه از سوي دكتر سيد حسين يحيوي معاون محترم علوم پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي به واحد پزشكي تهران ارسال شده است تعداد 12 نفر از دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامي در رشته هاي مختلف علوم پزشكي جهت شركت در سومين المپياد كشوري به وزارت بهداشت معرفي شده اند . وي افزود هدف اصلي المپياد رويكرد به استدلال باليني و مهارتهاي حل مساله و مفاهيم ارتقاي كيفيت در نظام سلامت است . معاون آموزشي واحد پزشكي تهران گفت : شايسته است دانشجويان برگزيده جهت آماده سازي و آشنائي با نمونه سوالات امتحاني و نحوه پاسخ دهي ، با استفاده از ريفرانس ها و اطلاعات سايت مربوط به المپياد به آدرس الكترونيكي زير مراجعه نمايند .
medolympiad.behdast.gov.ir

اعلام اسامي دانشجويان منتخب واحد پزشكي تهران در سومين آزمون المپياد دانشجويان علوم پزشكي كشور نسخه قابل چاپ