منابع آزمون جامع علوم پايه پزشكي و پيش كارورزي اعلام شد

دكترفرهاد ادهمي مقدم معاون آموزشي واحد پزشكی تهران طی گفتگوئي اعلام نمود : منابع آزمون جامع علوم پايه و پيش كار ورزي پزشكي در شهريور 1390 به دانشگاه هاي علوم پزشكي كشور اعلام شد . معاون آموزشي واحد پزشكی تهران افزود : در پی سیاستگذاری‌های شورای برنامه‌ریزی علوم پزشكی كشور و ابلاغ معاونت علوم پزشكی دانشگاه آزاد اسلامی و به منظور ارتقاء آموزش پزشكی مقرر شده است ملاك قبولی در آزمون‌های جامع علوم پایه پزشكی، دندانپزشكی، داروسازی و پیش‌كارورزی پزشكی از شهریور سال ۹۰ براساس ۵۰ درصد پاسخ‌های صحیح كه به سوالات داده می‌شود محاسبه شود.

معاون آموزشي واحد پزشكی تهران با اشاره به شرایط جدید برای قبولی دانشجویان در آزمون‌های جامع علوم پایه پزشكی و پیش‌كارورزی گفت: قبولی در آزمون منوط به كسب حداقل ۵۰ درصد نمره شد. دكترادهمي خاطرنشان كرد: در شرايط قبلي كسب ۷۰ درصد میانگین نمرات پنج‌درصددانشجوياني كه بالاترین نمره امتحان را در سطح كشور كسب كرده بودند حد نصاب قبولي شركت كنندگان در آزمون بوده است . وی افزود: ولي در حال حاضر كسب حداقل ۵۰ درصد نمره در آزمون‌های علوم پایه و پیش‌كارورزی لازمه قبولی است و موجب می‌شود دانشجو با سطح علمی بالاتري به مرحله بعدی آموزش پزشكی راه پیدا كند.

گفتنی است سوالات امتحان نیز بر مبنای سرفصل دروس مصوب شورایعالی برنامه‌ریزی علوم پزشكی طرح می‌شود.

دكتر ادهمي مقدم ابراز اميدواري نمود : با تلاش مضاعف اساتيد ، دانشجويان و همكاران و همچنين اطلاع رساني مطلوب از مصوبات جديد و در دسترس قرار دادن منابع درسي امتحان ، بتوانيم شاهد موفقيت هاي چشمگير دانشجويان رشته پزشكي در آزمون هاي جامع علوم پایه پزشكی و پیش‌كارورزی باشيم .

شايان ذكر است وكليه علاقمندان مي توانند به منظور كسب اگاهي و آشنائي با منابع معرفي شده به سايت واحد پزشكي تهران به آدرس اينترني زير مراجعه فرمايند .

www.iautmu.ac.ir

منابع آزمون جامع علوم پايه پزشكي و پيش كارورزي اعلام شد نسخه قابل چاپ