تصويب رشته زيست شناسي - ژنتيك در مقطع كارشناسي ارشد واحد پزشكي تهران

بدنبال درخواست واحد پزشكي تهران و با موافقت وزارت علوم و تحقيقات و فناوري صورت گرفت :

تصويب رشته زيست شناسي - ژنتيك در مقطع كارشناسي ارشد

واحد پزشكي تهران

دكترفرهاد ادهمي مقدم معاون آموزشي واحد پزشكی تهران از تصويب رشته زيست شناسي - ژنتيك در مقطع كارشناسي ارشد و پذيرش دانشجو از مهرماه سال جاري خبر داد .

به گزارش روابط عمومي واحد پزشكي تهران اين مجوز از سوي وزارت علوم و تحقيقات و فناوري و شوراي گسترش آموزش عالي در اواخر سال گذشته صادر و به همراه ليست ساير رشته هاي مصوب در گروه هاي مختلف به دانشگاه آزاد اسلامي ابلاغ شده است . دكتر ادهمي گفت : بر اساس اين مصوبه و با هماهنگي بعمل آمده از هم اكنون مقدمات پذيرش اولين گروه از دانشجويان رشته زيست شناسي - ژنتيك در مقطع كارشناسي ارشد از مهرماه سال 90 فراهم شده است معاون آموزشي واحد پزشكي تهران ابراز اميدواري نمود با توجه به نياز روز افزون جامعه به ارتقاء بهداشت و سلامت محيط و نيز علاقه مندي دانشجويان مقطع كارشناسي به ادامه تحصيل بزودي شاهد افزايش و ارتقاء رشته هاي تحصيلي بيشتري در مقطع كارشناسي ارشد باشيم . وي افزود : بايستي از ظرفيتهاي بين بخشي براي بهره برداري تخصصي استفاده نمود و شرايط لازم ، براي گسترش رشته هاي تحصيلي علوم پزشكي را كه نقش بسزائي در تامين سلامت مردم جامعه بعهده دارند فراهم نمود.

گفتني است رشته كارشناسي زيست شناسي – ژنتيك از سال 85 در واحد پزشكي تهران راه اندازي شده است و در حال حاضر حدودا 580 دانشجو شاغل به تحصيل دارد . در سال جاري تعدادي از اولين گروه فارغ التحصيلان اين رشته در مقطع تحصيلي كارشناسي ارشد دانشگاه هاي دولتي پذيرفته شده اند و اميداست با راه اندازي اين رشته امكان ادامه تحصيل براي تعداد بيشتري از فارغ التحصيلان مستعد و علاقمند ميسر شود .

تصويب رشته زيست شناسي - ژنتيك در مقطع كارشناسي ارشد واحد پزشكي تهران نسخه قابل چاپ