در مراسم استقبال ازماه مبارک رمضان واحد پزشکی تهران

در مراسم استقبال ازماه مبارک رمضان واحد پزشکی تهران مطرح شد :

با خويشنداري و بدست داشتن زمام نفس از بركات و فيوضات بيشتري در ماه رمضان بهرهمند شويم

به مناسبت فرا رسیدن ماه مبارک رمضان مراسم استقبال از ماه ضیافت الله در واحد پزشکی تهران با حضور دکتر احمد فیروزان ریاست واحد پزشکی تهران ، معاونین ،اساتید ،کارکنان ودانشجویان برگزار شد . این مراسم با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید آغاز گردید و درادامه دکتر میرمسعود فاطمی معاونت فرهنگی واحد پزشکی تهران در فضایی سرشار از معنویت به ايراد سخنرانی پرداخت. وي با بیان گوشه ای ازحکمت ها وبرکات ماه مبارک رمضان اهميت وفضیلت این ماه را تشریح نمود و با تفسیر خطبه ای از پیامبر ختمی مرتبت حضرت محمد (ص) عموم شرکت کنندگان در مجلس را به کسب فیض ، استغفاروحضور قلب در این ماه دعوت نمود . دكتر فاطمي در فضیلت ماه رمضان افزود : در این ایام درهای بهشت برای تمامی انسانها باز است ، این ماه مبارك است که با همه برکات و انوار الهی اش بسراغ بندگان می آید و ايشان را متنعم مي سازد . پس قدر ايام و لحظات سرشار از بركات و نعمت هاي اين ماه را كه در ميان ساير ماه هاي سال برترين است را بدانيم و از توفيق بندگي و نزديك شدن هرچه بيشتر به خداوند بخشنده و مهربان غافل نشويم .

شایان توجه است که معاونت فرهنگی واحد پزشکی تهران در راستای نیل به اهداف و سیاست های فرهنگی وبه منظورآشنایی و ایجاد انس و الفت اساتید وکارکنان ودانشجویان با فرهنگ اصیل قرآن کریم و ترویج تعالیم و معارف نورانی اهل بیت عصمت و طهارت (ع) ویژه برنامه هایی را دراین ایام تدارک دیده است .

ايراد سخنراني كوتاه پس از برپايي نماز جماعت ظهر و عصر و بيان احكام درطول ماه مبارك رمضان ، برگزاري مسابقات فرهنگي بصورت روزانه ، اعزام علاقمندان به نمايشگاه بين المللي قرآن كريم ، برپايي مراسم ‹‹ محفل انس با قرآن و عترت ›› همراه با ضيافت افطاري و برگزاری جلسات روزانه انس با قرآن می باشد . انتشار ويژه نامه ‹‹ ماه خدا ، ياد خدا ›› و برگزاري مراسم بزرگداشت روز پزشك همراه با ضيافت افطاري از ديگر برنامه هاي معاونت فرهنگي واحد پزشكي تهران مي باشد .

در مراسم استقبال ازماه مبارک رمضان واحد پزشکی تهران نسخه قابل چاپ