برگزاري كلاسهاي آموزش EXCEL در حسابداري (ويژه كاركنان ) درواحد پزشكي تهران

خانم نپتون نیک انجام عضو هيات علمي و مسئول برگزاری دوره های آموزشی ضمن خدمت واحدپزشکی تهران طي گزارشي اعلام نمود : به منظور ارتقاء سطح علمی و نظر به ضرورت شرکت كاركنان درحداقل یک دوره عمومی « دوره كاربرد EXCEL در حسابداري » از روز پنج شنبه 6 مردادماه سال جاری به مدت 40 ساعت در محل واحد پزشکی تهران برگزار خواهد شد . این جلسه كه با حضور جمعی از كاركنان حوزه های مختلف ادارات آموزش ، پژوهش ، روابط عمومی ، ما لی – اداری واحد پزشکی تهران برگزار مي گردد . مدرس این دوره آموزشی مهندس اكبري عضو هیات علمی دانشگاه آزاد واحد تهران شمال مي باشد . مسئول برگزاری دوره های آموزشی ضمن خدمت واحدپزشکی تهران افزود : دستور العمل تدوین تقویم آموزش های کوتاه مدت كه ازسوی دبیرخانه منطقه هشت دانشگاه ازاد اسلامی به واحد هاي دانشگاهي ابلاغ شده ، در سه سطح عمومی ، پایه وتخصصی پیش بینی شده است . وي همچنين به اين نكته اشاره كرد : دوره هاي آموزشي در بخش كاركنان شامل آشنايي با اينترنت ، كمكهاي اوليه و فوريت هاي پزشكي در سوانح ، كاربردexcelدرمديريت بانكهاي اطلاعاتي ، اطفا ء حريق و در بخش آموزش اعضاي هيات علمي شامل روش تحقيق ، مقاله نويسي علمي به زبان انگليسي ، مقاله نويسي علمي به زبان فارسي ، اقدام پژوهي در نيمسال اول سال جاري مي باشد. شايان ذكر است تعداد شركت كنندگان در اين دوره هاي آموزشي محدود بوده و به ترتيب الويت در هنگام ثبت نام است .

برگزاري كلاسهاي آموزش EXCEL در حسابداري (ويژه كاركنان ) درواحد پزشكي تهران نسخه قابل چاپ