دومين نشست كارگروه گسترش فرهنگ عفاف و پوشش منطقه 8 دانشگاه آزاد اسلامي ساعت 10 صبح روز دوشنبه مورخ 23 مرداد ماه سال جاري با حضور كليه اعضاء در محل سالن EDC واحد پزشكي تهران برگزار گرديد .

دكتر مير مسعود فاطمي قائم مقام و معاونت فرهنگي واحد پزشكي تهران ضمن اعلام اين مطالب گفت : كارگروه گسترش فرهنگ عفاف و پوشش در راستاي سياستهاي معاونت فرهنگي دانشگاه آزاد اسلامي در جهت تعميق مباني و ارزش ‏هاي اسلامي و اشاعه فرهنگ عفاف و پوشش فعاليت خود را از خرداد ماه سال 90 آغاز نمود .

وي گفت : در استمرار جلسات قبلي در اين نشست موضوعات پژوهشي پيشنهادي اعضاء كار گروه عفاف و حجاب طرح و مورد بررسي قرار گرفته و عناوين محورهاي پژوهشي تعيين گرديد و مراتب جهت بررسي نهايي به شوراي فرهنگي منطقه 8 ارائه مي گردد .

برگزاري دومين نشست كارگروه گسترش فرهنگ عفاف و پوشش منطقه 8 دانشگاه آزاد اسلامي در واحد پزشكي تهران نسخه قابل چاپ