برگزاري مراسم افتتاحيه طرح ضيافت انديشه در واحد پزشكي تهران

حجت الاسلام تاج آبادي مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامي واحد پزشكي تهران طي گزارشي از افتتاح مراسم طرح ضيافت انديشه استادان در واحد پزشكي تهران خبر داد .

اين مراسم با همكاري معاونت فرهنگي واحد پزشكي تهران و با حضور بيش از صد نفر از اساتيد دانشگاه های استان تهران روز يكشنبه 30 مردادماه در واحد پزشكي تهران آغاز به كار نمود .

حجت الاسلام تاج آبادي در مراسم افتتاح گفت: طرح ضيافت انديشه با هدف تعميق و تحكيم معارف دينی به مدت 10 روز و 32 ساعت آموزش ضمن تدريس از 30 مرداد مصادف با بيستم رمضان تا هشتم شهريور ماه در سالن اجتماعات اين واحد دانشگاهي به عنوان يکي از واحدهاي مجري این طرح در تهران برگزار مي گردد. وي افزود : اگر اساتيد دانشگاه‌ها در مسير صلاح باشند بی شك نيروهايی كه پرورش می‌دهند نيروهايی متخصص و متعهد خواهند بود. مسئولان و روسای دانشگاه ها بايد در زمينه رفع مشكلات اساتيد اقدام كنند تا اساتيد بدون دغدغه فكری در جهت پرورش و تربيت دانشجويان همت بگمارند

. سينا واقفي دبير اجرائي اين طرح با اشاره به اين كه در سال گذشته نيز اين طرح ويژه دانشجويان برگزار شد، ادامه داد: با توجه به نقشی كه اساتيد در تربيت و پرورش دانشجويان دارند در رمضان امسال نيز اين طرح ويژه اساتيد برگزار می شود . وي در ادامه گفت : اين طرح با استفاده از فضای معنوی ایام ماه مبارک رمضان و استفاده مضاعف از ليالي پرخير و برکت اين ماه اجرا می‌شود. . وی خاطرنشان کرد: انتظار می‌رود با اجرای برنامه‌های تدارک دیده شده اساتيد نهایت استفاده و بهره‌مندی فکری، فرهنگی و معنوی را از این طرح داشته باشند.

شايان ذكر است از جمله مزایای این طرح صدور گواهینامه با مزيت 5 امتياز براي ارتقاء ‌ اعضاي هيات علمي است كه در پايان اين دوره به شرکت‌کنندگان اعطاء مي گردد ./

برگزاري مراسم افتتاحيه طرح ضيافت انديشه در واحد پزشكي تهران نسخه قابل چاپ