اهدا ءکمک هاي مردمي پرسنل بيمارستان اميرالمومنين به مردم سومالی

دكتر فرهاد سرابندي رئيس بيمارستان اميرالمومنين طي گزارشي از اهدا ءکمک هاي مردمي كاركنان بيمارستان اميرالمومنين وابسته به دانشگاه آزاد اسلامي – واحد پزشكي تهران به مردم قحطي زده سومالی خبر داد . دكتر سرابندي افزود : مقارن با عيد سعيد فطر کارکنان اين مجموعه نيز همانند سایر مردم نوع دوست کشورمان در یک حرکت انسانی كمك هاي نقدي خود را جمع آوري و به حساب 99999 بانك ملي ايران و به حساب جمعيت هلال احمر جمهوري اسلامي ايران واريز نمودند . رئیس بیمارستان امیرالمومنین افزود : اين اقدام بنا به پيشنهاد و همكاري دفتر فرهنگ اسلامي و به منظور ابراز همدردی با همنوعان مسلمان و قحطی زدگان کشور سومالی و برای اجابت خواسته مقام معظم رهبری صورت گرفته است . گفتني است : بيمارستان 220 تختخوابي حضرت اميرالمومنين(ع) از قديمي ترين بيمارستان هاي دانشگاه آزاد اسلامي و يكي از فعال ترين بيمارستان هاي منطقه جنوب تهران محسوب مي شود .اين بيمارستان با حدود بيش از سيصد نفر پرسنل داراي بخش هاي تخصصي سي سي يو(ccu) آي سي يو ( Icu ) ، پست سي سي يو( p.ccu ) ، داخلي ، ارتوپدي ، ارولوژي ، زنان و زايمان ، گوش و حلق و بيني ، چشم پزشكي ، عفوني و پوست مي باشد بيمارستان اميرالمومنين(ع) با داشتن بيش از 40 پزشك متخصص و فوق تخصص عضو هيات علمي و حدود 60 پزشك متخصص غير هيات علمي در خدمت آموزش دانشجويان و ارايه خدمات به مردم منطقه است . دكتر سرابندي افزود : به موجب دستور اكيد رياست عاليه دانشگاه ، اداره امور بيمارستانهاي تابعه واحد پزشكي تهران بصورت هيات امنائي و با مشاركت واحد هاي دانشگاهي صورت مي پذيرد ، در همين راستا بيمارستان اميراالمومنين از همكاري و تعامل مطلوب واحدهاي دانشگاهي « شهر ري » و « اسلامشهر » بهره مند است و حاصل اين مشاركت و همكاري در يك كلام افزايش سطح رضايتمندي مردم ازكيفيت و كميت خدمات درماني بيمارستان اميرالمومنين ، حفظ درجه 1 ارزشيابي بيمارستان و حفظ درجه 1 بخشهاي ويژه و اورژانس بوده است .

اهدا ءکمک هاي مردمي پرسنل بيمارستان اميرالمومنين به مردم سومالی نسخه قابل چاپ