برگزاري سخنراني نانو بايو تكنولوژي در واحد پزشكي تهران

دكتر سيد شهاب الدين محسني معاون پژوهش و فناوري واحد پزشكي تهران طي گزارشي از برگزاري نشست علمي و جلسه سخنراني تحت عنوان « نانو بايو تكنولوژي » با حضور دانشجويان عضو باشگاه پژوهشگران جوان خبر داد .
دكتر فاطمه روح اله متخصص بيولو‍ژي سلولي و مولكولي ، عضو هيات علمي و رئيس باشگاه پژوهشگران واحد پزشكي تهران در باره اهميت و نحوه برگزاري اين سخنراني علمي گفت : در اين جلسه كه با حضور دكتر محسني معاون پژوهشي و فناوري و جمعي از اساتيد و دانشجويان رشته هاي مختلف علوم پزشكي در تاريخ 14 شهريور ماه سال جاري در سالن EDC واحد پزشكي تهران برگزار گرديد ، مطالب ارزنده و مهمي در باره اهميت فناوري نانو در حيطه علوم پزشكي مطرح گرديد.
• دكتر مهدي شفيعي اردستاني ، متخصص دارو سازي هسته اي و عضو پژوهشگاه انستيتو پاستور سخنران اين جلسه علمي ضمن تشريح ابعاد مختلف فناوري نانو به تمايز آن با فناوري نانو مديسين اشاره نمود و گفت : فناوري نانو، توانمندي توليد مواد، ابزار و سيستمهای جديد در سطح مولكولي و اتمي (1 تا 100 نانومتر) است. اين توانمندي با دست کاري در آرايش اتم ها و مولکول ها و بهره‌گيري از خواصي كه در اين مقياس ظاهر مي‌شوند، بدست می آيد . دكتر شفيعي افزود : به بيان ساده تر فناوري نانو به دنبال دستكاري كوچكترين اجزاء ماده (مولکول ها و اتم‌ها) است. در فن آوري نانو مديسين Nanomedicin با استفاده از كاربرد هاي گسترده فناوری نانو می توانیم فرضاٌ در درمان سرطان بدون آسیب زدن به سلول های سالم اطراف سلولهای سرطانی ، یاخته ی سرطانی را نابود سازیم . زيرا در مقياس، نانو ابزارهای زیستی ، ابعاد اکثر سلول جانوری بین 10000 تا 20000 نانو متر است و با استفاده از اين فناوري توانایی ورود به سلول های زیستی ، اندامکها و حتی کنش و واکنش با DNA , proteins بوسیله ی نانوابزارهای زیستی امکان پذیر است و به اين ترتيب توانایی شناسایی بیماری را در کوچکترین سلول یا بافت خواهیم داشت و در صورت تشخيص و درمان کمتر به سلول های زنده حمله صورت می گیرد .
دكتر روح اله گفت : باشگاه پژوهشگران جوان داراي 50 عضو فعال مي باشد و طي هماهنگي هاي بعمل آمده و با توجه به استقبال دانشجويان و اهميت روز افزون اين فن آوري در رشته هاي علوم پزشكي در نظر داريم با كمك معاونت محترم پژوهش و فناوري و اعضاي باشگاه پژوهشگران واحد پزشكي تهران ، برنامه آموزشي متنوعي را درآينده نزديك برگزاركنيم .
پونه حاجي حسن كارشناس و دبير اجرائي سخنراني گفت : براي شركت كنندگان از سوي باشگاه پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامي واحد پزشكي تهران گواهينامه رسمي اعطا مي گردد . وي افزود : دانشجويان علاقمند به فعاليت هاي پژوهشي مي توانند جهت شركت در فعاليتهاي پژوهشي باشگاه و اطلاع از شرايط عضويت و كسب اطلاعات بيشتر به سايت واحد پزشكي تهران به آدرس اينترنتي زير مراجعه نمايند .

برگزاري سخنراني نانو بايو تكنولوژي در واحد پزشكي تهران نسخه قابل چاپ