آغاز ثبت نا م پذیرفته شدگان رشته های علوم پزشکی در واحد پزشکی تهران

دکتر فرزاد شايقي معاون دانشجويي واحد پزشکي تهران طي مصاحبه اي اعلام نمود: ثبت نام دانشجويان پذيرفته شده در 23 رشته تحصيلي رشته های علوم پزشکی از تاریخ شنبه 26 لغايت پنجشنبه 31 شهريور ماه در واحد پزشکی تهران آغازمي گردد . وي گفت به منظور تسهيل در امرپذيرش و به منظور تکريم ارباب رجوع، با تمام بخش هاي ذيربط و بويژه حوزه معاونت آموزشي ومعاونت مالي و اداري وفرهنگي هماهنگي شده است . براين اساس وبا همكاري مسئولان ذيربط ، نماينده اي از اداره پست منطقه براي سهولت در امرتائيديه مدارك تحصيلي دانشجويان در محل ثبت نام حضور خواهد داشت . از ديگر تمهيدات اين معاونت استقرار پايگاهي جهت راهنمائي و انجام امور مربوط به پذيرش دانشجويان شاهد وايثار گر مي باشد .

گفتني است : واحد پزشكي تهران يكي از باسابقه ترين واحد هاي دانشگاه آزاد اسلامي است كه در حال حاضر در 23 رشته تحصيلي و در دو گروه پزشكي و غير پزشكي اقدام به پذيرش دانشجو مي نمايد . رشته هاي گروه پزشكي داير در واحد پزشكي تهران شامل : پزشكي (دكتري حرفه اي) ، پرستاري ، مامايي ، بهداشت محيط ، علوم آزمايشگاهي ، مهندسي پزشكي باليني ، بهداشت خانواده ، بهداشت مبارزه با بيماريها ، بهداشت حرفه اي ، هوشبري و اتاق عمل مي باشد و رشته هاي غير پزشكي داير در واحد پزشكي تهران شامل : روانشناسي عمومي ، روانشناسي باليني ، زيست شناسي سلولي ومولكولي با گرايشهاي ميكروبيولوژي ، ژنتيك و علوم سلولي مولكولي و بيوشيمي مي باشد .. رشته هاي كارشناسي ارشد « بيو سيستماتيك علوم جانوري » كارشناسي «‌مهندسي پزشكي » ميكرو بيولوژي و گرايش هاي سلولي مولكولي و سلولي مولكولي – بيوشيمي از رشته هاي جديد التاسيس اين دانشگاه مي باشند .

واحد پزشكي تهران در سال جاري بيشتر از 9 هزار دانشجوي شاغل به تحصيل دارد و تا كنون متجاوز از پانزده هزار نفر دانشجو از اين واحد دانشگاهي فارغ التحصيل شده اند ، از اين تعداد حدود يازده هزار و 600 نفر دختر و تعداد 3500 نفر آنان پسر بوده اند .دكتر شايقي افزود : دانشجويان محترم مي توانند به منظور اطلاع دقيق از جدول زمانبندي ثبت نام در رشته هاي مختلف و ميزان شهريه به دو صورت حضوري و غير حضوري به دانشگاه و يا به سايت واحد پزشكي WWW.IAUTMU.AC.IR مراجعه نمايند.

شايان ذكر است : همه ساله اكثريت پذيرفته شدگان برتر كنكورسراسري متعلق به واحد پزشكي تهران مي باشند .

آغاز ثبت نا م پذیرفته شدگان رشته های علوم پزشکی در واحد پزشکی تهران نسخه قابل چاپ