يكپارچه سازي و نظام هماهنگ آموزش زبان انگليسي درواحد پزشكي تهران

دكتر ژيلا اميرخاني رئيس دانشكده پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي از آماده نمودن طرح نظام هماهنگ آموزش زبان انگليسي براي تدريس زبان پيش دانشگاهي و زبان عمومي براي دانشجويان جديدالورود كليه دانشكده هاي واحد پزشكي تهران خبر داد . وي گفت : با توجه به ضرورت استاندارد سازي امتحانات علوم پايه پزشكي ، طرح فعال سازی کمیته ارزیابی آزمون پایه از ابتداي سال جاري در دانشكده پزشكي انجام مي شود .

مژده ملتي مدير گروه رشته زبان انگليسي واحد پزشكي تهران درخصوص نحوه و چگونگي اجراي طرح فوق گفت : بر اساس هماهنگي اساتيد کمیته برنامه ریزی و طرح درس گروه زبان انگلیسی (curriculum committee ) و نتايج حاصله از نشست هاي تخصصي در جلسات متعددي كه با حضور جمعي از اساتيد اين گروه تشكيل شد ، سر فصل های مصوب وزارتخانه بررسی گردید و طرح یکسان سازی مطالب درسی دروس پیش و عمومی در دانشکده های مختلف مورد توافق اعضاء قرار گرفت . اعضاي گروه ، يك كتاب درسي زبان عمومی را برای تمام گروه ها مناسب نمی دانستند لذا کتابی که تا کنون تدریس می شد تغییر یافت و کتاب دیگری تحت عنوان General English Through Reading نوشته آقای دکتر برادران و آقای خادم زاده پیشنهاد شد که تمام اعضای گروه با آن موافق بودند. لذا فصل هایی از این کتاب برای تدریس تعیین گردید. در خصوص زبان پیش تمام اعضای گروه با کتابی که تا کنون تدریس می شد موافق بودند ولی لزوم تدریس یک سری مطالب دیگر را لازم می دانستند ، لذا قرار شد تا مطالبی که توسط تعدادی از همکاران تهیه شده به عنوان مکمل به دانشجویان داده شود.

ملتي گفت : در اين جلسه كليه اساتيد گروه زبان انگليسي واحد پزشكي تهران آمادگي خود را جهت پذيرش دانشجويان رشته هاي مختلف در كلاس هاي زبان پيش و عمومي اعلام كردند و خواستار تعيين زماني مشترك براي امتحانات دروس زبان پيش و عمومي بودند .

گفتني است اساتيد و اعضاي هيات علمي فعال گروه زبان انگليسي عبارتند از : خانمها : دکتر ژيلا امیرخانی ، مژده ملتی ، طایی ، صمصامی و پولکی و آقايان : دكتر شايقي دکتر مهدی پور ، حاتمی و زندی .

يكپارچه سازي و نظام هماهنگ آموزش زبان انگليسي درواحد پزشكي تهران نسخه قابل چاپ