برگزاری برنامه مدون بیهوشی در جراحی مامایی و زنان واحد پزشکی تهران

مركز توسعه آموزش (EDC) واحد پزشكي تهران برگزار مي نمايد :
برگزاری برنامه مدون بیهوشی در جراحی مامایی و زنان واحد پزشکی تهران
دکتر فرهاد ادهمی مقدم معاون آموزشی واحد پزشکی تهران طي گزارشي از برگزاري برنامه مدون دو روزه بیهوشی " جراحی مامائی و زنان " در تاریخ های 13و 14 مهرماه سال 90 در محل سالن اجتماعات بیمارستان بوعلی واحد پزشکی تهران خبر داد .
معاون آموزشی واحد پزشکی تهران افزود : به همت مركز توسعه آموزش (EDC) واحد پزشكي تهران برنامه مدون "بیهوشی در جراحی مامائی و زنان " ويژه متخصصین بیهوشی به مدت دو روز در محل سالن اجتماعات بيمارستان بوعلي واحد پزشكي تهران با ظرفيت حداكثر 100 نفر برگزار مي گردد .
آسيه سلحشوريان فرد عضو هيات علمي مركز مطالعات توسعه آموزش(EDC) واحد پزشكي تهران نيز با اعلام شرايط ثبت نام گفت: علاقمندان مي توانند پس از تكميل فرم و واريز مبلغ ثبت نام ، فيش مربوطه را به همراه فرم ثبت نام به قسمت معاونت آموزشي بيمارستان بوعلي تحويل نمايند .
دكتر ادهمي گفت : سخنرانان اين نشست علمي ، اعضاي هيات علمي و متخصصان بيهوشي واحد پزشكي تهران دانشگاه آزاد اسلامي و ساير اساتيد دانشگاه هاي دولتي مي باشند كه با حضور در اين برنامه به ارائه تازه ترين اخبار علمي پيرامون مسائل بيهوشي ، مقاله و نقطه نظرات خود مي پردازند . و موضوعات مختلفي مورد بحث و بررسي قرار خواهد گرفت .
شايان ذكر است : به متخصصین بیهوشی شرکت کننده گواهي باز آموزي با اعطاء 10 امتیاز تعلق می گیرد.
علاقمندان مي توانند جهت كسب اطلاعات بيشتر به مركز توسعه آموزش (EDC) و يا سايت واحد پزشكي تهران به آدرس زير مراجعه نمايند .

برگزاری برنامه مدون بیهوشی در جراحی مامایی و زنان واحد پزشکی تهران نسخه قابل چاپ