دکتر شهرزاد خاکپورسرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی واحد پزشکی تهران طي گفتگوئي ازكسب عناوين برتر دانشجويان كميته تحقيقات واحد پزشكي تهران در اولین کنگره بین المللی دانشجویی قلب و عروق خبر داد .
وي گفت : اولین کنگره بین المللی دانشجویی تحقیقات قلب و عروق که در تاریخ 5 لغایت8 مهر ماه سال 1390 در دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد و با همکاری انجمن علمی دانشکده علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی یزد برگزار گرديد و اعضای کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پزشکی تهران با حضور در اولین کنگره بین المللی دانشجویی تحقیقات قلب و عروق ، با ارائه پنج مقاله به صورت سخنرانی و پوستر موفق به دریافت عناوین برتر و کسب جوایز و لوح یادبود شدند.
دکتر خاکپور افزود اولین کنگره بین المللی دانشجویی قلب و عروق از سطح کیفی بسیار بالایی برخوردار بود و حضور موفقيت آميز دانشجويان واحد پزشكي تهران دانشگاه آزاد اسلامي در اين كنگره مايه مباهات مسئولان دانشگاه و انگيزه خوبي براي تقويت روحيه پژوهش و تحقيقات دانشجويان است . وی با بیان این مطلب که در این کنگره چهره های سرشناس بین المللی وداخلی متعددی حضور داشتند گفت: پروفسور آنتونیو کلمبو(مشهورترین اینترونشنیست دنیا از کشور ایتالیا) و دانشجویان نخبه علوم پزشکی کشور در زمینه پژوهش مهمترین ويژگي شرکت کنندگان این کنگره بوده است . شايان ذكر است برخی از دانشجويان شركت كننده برندگان مدالهای المپیاد جهانی و جشنواره های رازی در سالهای پیش بودند.
دكتر خاكپور سپس اسامي دانشجويان اعضای کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پزشکی تهران را اعلام نمود : خانم ها مریم محسنی کیا،شیدا کاظمی ،سارا نعیمی، سویل حمایت و آقای مهران نوری دانشجویان رشته پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پزشکی تهران كه با ارائه یک سخنرانی و چهار پوستر در این کنگره شرکت کردند . گفتني است : خانم مریم محسنی کیا با راي داوران موفق به کسب رتبه برتر در بخش سخنرانی و خانم ها شیداکاظمی و سویل حمایت ، موفق به کسب رتبه برتر در ارائه پوستر شدند .سرپرست کمیته تحقیقات تصریح کرد: در مراسم اختتامیه كه با حضور مسئولین دانشگاه، نماینده وزیر بهداشت و شرکت کنندگان در این همایش برگزار شد از ارائه دهندگان و داوران برتر همایش و همچنین برگزارکنندگان کارگاهها و نشستهای علمی تقدیر به عمل آمد. وی متذکرشد: طبق نظر اکثریت شرکت کنندگان، این همایش از جنبه علمی و اجرایی یکی از بهترین همایشهای دانشجویی برگزار شده در سالهای اخیر بود . وي از خدمات ارزنده دكتر فرهاد سرابندي رئيس بيمارستان اميرالمومنين (ع) و بخش مركز تحقيقات بيمارستان امير المومنين (ع) در به انجام رسيدن طرح هاي پژوهشي اعضای کمیته تحقیقات دانشجویی قدر داني و تشكر كرد .

افتخار آفريني دانشجويان كميته تحقيقات واحد پزشكي تهران در اولین کنگره بین المللی دانشجویی قلب و عروق نسخه قابل چاپ