برگزاری کارگاه آموزشی " طبابت مبتنی بر شواهد " در واحد پزشکی تهران

مركز توسعه آموزش (EDC) واحد پزشكي تهران برگزار مي نمايد :
برگزاری کارگاه آموزشی " طبابت مبتنی بر شواهد "در واحد پزشکی تهران
دکتر فرهاد ادهمی مقدم معاون آموزشی واحد پزشکی تهران طي گزارشي از برگزاري برنامه کارگاه آموزشی " طبابت مبتنی بر شواهد "در تاریخ های 20 و 21 مهر ماه سال 90در محل سالن EDC واحد پزشکی تهران برگزارخبر داد .
معاون آموزشی واحد پزشکی تهران افزود : به همت مركز توسعه آموزش (EDC) واحد پزشكي تهران کارگاه آموزشی "طبابت مبتنی بر شواهد" ويژه اعضاي هیات علمی رشته های بالینی است كه به مدت دو روز در محل سالن اجتماعات واحد پزشكي تهران برگزار مي گردد .
دكتر ادهمي در خصوص اهميت برگزاري اين كارگاه و ضرورت شركت و حضور فعالانه اساتيد در اين كارگاه و ساير برنامه هاي آموزشي مشابه گفت : در آستانه شروع فصلی نوین از حیات علمی و آموزشی واحد پزشكی تهران قرار داریم و بر همگی ماست كه در اجرای دقیق طرح حاكميت باليني كه هدف نهایی آن ارتقای كیفیت خدمات و افزایش پاسخگویی ارائه‌دهندگان و متولیان امر سلامت در قبال كیفیت خدمات ارائه شده به مردم است، بكوشیم.
معاون آموزشي گفت : سخنرانان اين نشست علمي ، اعضاي هيات علمي و متخصصان رشته های بالینی واحد پزشكي تهران دانشگاه آزاد اسلامي و ساير اساتيد دانشگاه هاي دولتي مي باشند كه با حضور در اين برنامه به ارائه تازه ترين اخبار علمي پيرامون مسائل بالینی ، مقاله و نقطه نظرات خود مي پردازند و موضوعات مختلفي مورد بحث و بررسي قرار خواهد گرفت .
آسيه سلحشوريان فرد عضو هيات علمي مركز مطالعات توسعه آموزش(EDC) واحد پزشكي تهران نيز با اعلام شرايط ثبت نام گفت: علاقمندان مي توانند پس از تكميل فرم و واريز مبلغ ثبت نام ، فيش مربوطه را به همراه فرم ثبت نام به قسمت معاونت آموزشي تحويل نمايند .
وي گفت : به متخصصین شرکت کننده در رشته های بالینی گواهي باز آموزي با اعطاء4 امتیاز تعلق می گیرد. علاقمندان مي توانند جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره تلفن 7- 22006660 داخلی 329 و يا مراجعه حضوري به مركز توسعه آموزش (EDC) و يا سايت واحد پزشكي تهران به آدرس زير مراجعه نمايند . http://www.iautmu.ac.ir آدرس محل برگزاری: خیابان شریعتی- خاقانی (زرگنده)- عطاری مقدم – واحد پزشکی تهران

برگزاری کارگاه آموزشی " طبابت مبتنی بر شواهد " در واحد پزشکی تهران نسخه قابل چاپ