راه اندازي سامانه پيام كوتاه در واحد پزشكي تهران

به گزارش روابط عمومي واحد پزشكي تهران در اجراي سياست تکریم ارباب رجوع و همچنین برقراري ارتباط سهل و آسان با مخاطبان سامانه پیام کوتاه در واحد پزشكي تهران راه اندازی گردید
رئيس واحد پزشكي تهران طي گفتگويي اعلام نمود : ارسال پيام كوتاه امروزه به يكي از بهترين ابزارهاي اطلاع رساني تبديل گرديده است واحد پزشكي تهران نظر دارد با استفاده از اين سامانه كيفيت خدمات خود را افزايش دهد. سيستم پيام كوتاه براي اطلاع رساني به دانشجويان ، استادان و كاركنان در دانشگاه آزاد اسلامي واحد پزشكي تهران راه اندازي شده است .
وي تصریح کرد: در راستای سياست تکریم ارباب رجوع واحد پزشكي تهران خود را ملزم به پاسخگویی به مردم و دانشجویان عزیز می داند. و باتوجه به راه اندازي اين سيستم اساتيد ، دانشجويان و كليه مراجعين مي توانند جهت ارسال پيشنهادات و انتقادات و شكايات خود ، از طريق سامانه پيام كوتاه به شماره پیامک 30002525002525 اقدام نمايند . تا انشاا... مورد بررسي و رسيدگي قرار گيرد .

راه اندازي سامانه پيام كوتاه در واحد پزشكي تهران نسخه قابل چاپ