برگزاري جشن ازدواج دانشجويي در واحد پزشكي تهران

به همت دفتر نهاد رهبري برگزار ميگردد :
برگزاري جشن ازدواج دانشجويي در واحد پزشكي تهران
در آستانه ي سالروز پر بركت ازدواج حضرت علي (ع) و حضرت فاطمه (س) مراسم آغاز زندگي مشترك 50 زوج از مزدوجين دانشجوئي در روز شنبه مورخ 7 آبان ماه 1390 و با حضور پرشور دانشجويان، استادان و خانواده مزدوجين در سالن اجتماعات واحد پزشكي تهران برگزار مي گردد .
گفتني است :‌ جشن بزرگ ازدواج دانشجویی امسال كه با عنوان ((رسم عاشقی)) به همت دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري و با همكاري معاونت فرهنگي برگزار مي گردد از زوجهای موفق سینمای ایران همچون : استاد داوود رشیدی و همسر ايشان خانم احترام برومند و نيز استاد مسعود رایگان و خانم رویا تیموریان براي شركت در مراسم و سخنراني دعوت بعمل آمده است .
بر اساس گزارش مدير اجرايي دفتر نهاد رهبري در اين مراسم برنامه هاي متنوع فرهنگي ديگري نيز تدارك ديده شده است و در پايان نيز هدايايي به رسم ياد بود به ميهمانان و شركت كنندگان اهدا خواهد شد .
از علاقمندان دعوت مي شود جهت ثبت نام و شركت در جشن بزرگ ازدواج دانشجويي به دفتر نهاد رهبري و يا يا به سايت واحد پزشكي تهران به آدرس زير مراجعه نمايند .

برگزاري جشن ازدواج دانشجويي در واحد پزشكي تهران نسخه قابل چاپ