برگزاري جشن بزرگ غدير در واحد پزشكي تهران

به همت كانون قرآن و عترت و زيرنظر معاونت فرهنگي واحد پزشكي تهران صورت گرفت:
برگزاري جشن بزرگ غدير در واحد پزشكي تهران
دكتر مير مسعود فاطمي معاون فرهنگي واحد پزشكي تهران طي گزارشي از برگزاري جشن بزرگ عيد ولايت وغدير خم در تاريخ يكشنبه 22 آبان ماه سال جاري در محل تالار اجتماعات واحد پزشكي تهران خبر داد .
معاون فرهنگي واحد پزشكي تهران افزود : در اين مراسم كه به همت و همكاري كانون قرآن و عترت برگزار گرديد ، حجه الاسلام و المسلمين علي پناه استاد برگزيده حوزه و دانشگاه با ايراد سخنراني به بحث و گفتگو پيرامون موضوع :« غدير را بهتر بشناسيم » پرداخت. وي در بخشي از سخنان خود با تاكيد بر اين نكته كه اولين وظيفه همه مسلمين و شيعيان ، كسب معرفت است ، گفت : حضرت حق همه نعمات خود را در اين دنيا بدون هيچ چشمداشت و بدون هيچ منتي در اختيار بندگان خوب و صالح خود قرار داده است ولي تنها در مقابل دو نعمت به گردن همه ما شيعيان منت گذاشته است كه اولي بعثت پيغمبر اكرم (ص ) و دومي ولايت اهل بيت عليهم السلام است . وي به نقل روايتي از ميثم تمار گفت : جاي تعجب است از جامعه اي كه كتاب نهج البلاغه در آن باشد و در آن جامعه عدالت نباشد . وي افزود : با همه اين تفاصيل هنوز جنبه هاي بسيار زيادي از روش و منش و افكار حضرت علي حتي در نزد بسياري از بزرگان و اهل دين نا شناخته مانده است و از اين نظر مي توان گفت از علي مظلوم تر وجود ندارد . حجه الاسلام و المسلمين علي پناه سپس از دانشجويان و شركت كنندگان در مراسم درخواست نمود با خواندن زيارت جامعه كبيره كه شناسنامه اهل بيت است بر دامنه شناخت خود از سيره حضرت علي و اهل ولايت بيفزايند .
گفتني است در ادامه مراسم پس از برگزاري جلسه پرسش و پاسخ و پذيرائي ، بسته هداياي فرهنگي شامل كتاب و نرم افزار چند رسانه اي ، در بين حاضرين در مراسم توزيع شد .

برگزاري جشن بزرگ غدير در واحد پزشكي تهران نسخه قابل چاپ