درخشش دانشجوی واحد پزشکی تهران در مسابقات قرآن و عترت

آقای محمد خرازی افرا دانشجوی رشته روانشناسی بالینی واحد پزشكي تهران در شانزدهمین جشنواره هنر و ادبیات دینی دانشگاه آزاد اسلامی كه در 26 آبانماه سال 90 در واحد سنندج برگزار شد ، موفق به کسب مقام برتر در مسابقات كشوري قرآن و عترت گرديد . آقاي طياريه مدير فرهنگي واحد پزشكي تهران طي گفتگويي در رابطه با چگونگي برپائي اين جشنواره گفت : جشنواره آثار هنری، ادبیات دینی و تحقیقات و پژوهش های قرآنی از جمله فعالیت های منحصر به فرد دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه فعالیت های قرآنی و فرهنگی به شمار می آید که سالانه بیش از ده هزار نفر دانشجو و استاد پژوهشگر و هنر آفرین با تولید آثار پژوهشی و هنری بستر ترویج فرهنگ ومعارف قرآن و عترت را فراهم می آورند. وي افزود : طبق گفته مسئولان در جشنواره امسال و در بخش دانشجویان 505 مقاله پژوهشی، 195 وبلاگ قرآنی و 56 نرم افزار دینی شركت داشته اند که پس از داوری 3 مقاله پژوهشی ، 2 وبلاگ قرآنی و یک نرم افزار دینی برتر معرفی شدند .گفتني است مراسم اختتامیه این جشنواره در شهر سنندج با حضور رياست پژوهشكده قران و عترت دانشگاه آزاد اسلامي ، برگزیدگان و شخصیت های علمی و سیاسی استان برگزار گردید.

درخشش دانشجوی واحد پزشکی تهران در مسابقات قرآن و عترت نسخه قابل چاپ