مهمترين دستاورد واحد پزشكي تهران ارائه خدمات درماني و ارتقاء سلامت جامعه است .

در اولين جلسه شوراي اطلاع رساني واحد پزشكي تهران مطرح شد :
مهمترين دستاورد واحد پزشكي تهران ارائه خدمات درماني و ارتقاء سلامت جامعه است .
دكتر سايه بيگدلي مدير روابط عمومی واحد پزشكي تهران از تشكيل اولين جلسه شوراي اطلاع رساني در واحد پزشكي با حضور كليه مديران و مسئولان اجرائي حوزه هاي مختلف دانشگاه از جمله معاونت بهداشت و درمان ، معاونت فرهنگي ، آموزش ، پژوهش ، دانشجوئي و اداري – مالي در سالن EDC دانشگاه خبر داد .
مدير روابط عمومی واحد پزشكي تهران هدف از تشكيل اين جلسه را بررسي راهكار هاي انعکاس و معرفی هر چه بهتر دستاوردها و توانمنديهاي واحد پزشكي تهران اعلام نمود و گفت : در طی سه دهه گذشته ، مهمترين دستاورد واحد پزشكي تهران علاوه بر آموزش و تربيت دانشجويان در رشته هاي علوم پزشكي و تامين نيروي انساني متخصص مورد نياز ، ارائه خدمات درماني ودر نتيجه ارتقاء سطح سلامت و بهداشت افراد در جامعه بوده است و بر همگي ماست كه در آستانه سي امين سالگرد تاسيس دانشگاه آزاد اسلامي در تبيين عملكرد و معرفي اين ويژگي منحصر بفرد ، كه بارزترين و متفاوت ترين ويژگي اين واحد دانشگاهي در سطح منطقه و حتي در سطح كشور است بكوشيم .
دكتر امير علي توابي نيزكه در اين جلسه به نمايندگي از معاونت بهداشت و درمان حضور داشت خاطر نشان ساخت : در حال حاضر واحد پزشكي تهران داراي 3 بيمارستان و يك درمانگاه درچهار منطقه شهر تهران است و در اين مراکز درماني كه غالباٌ داراي بخش هاي تخصصي و فوق تخصصي نظير جراحي، آنژيوگرافي، قلب و عروق، زنان، زايمان، جراحي فک و صورت، فوق تخصص خون و انکولوژي، اعصاب و روان، فوق تخصص ريه، ‌غدد، دندانپزشکي، Icu، ccu، تغذيه و پزشکي هسته اي مي باشند ‌تسهيلات ويژه اي به کارکنان و اعضاي هيات علمي دانشگاه آزاد اسلامي ارائه مي شود . وي افزود : با توجه به تشکيل شوراي سياستگذاري بيمارستانها و با توجه به توسعه و افزايش کيفيت بخشهاي متعدد بيمارستاني واحد پزشكي تهران ، لازم است كه اطلاع رساني مطلوبي در زمينه ارائه اينگونه خدمات درماني دانشگاه آزاد اسلامي به کارکنان و اعضاي هيات علمي دانشگاه . صورت پذيرد .دكتر توابي افزود :در حال حاضر ارائه خدمات درماني دانشگاه آزاد اسلامي با صدور بخشنامه اي از سوي معاونت مالي – اداري دانشگاه به كليه واحدها اعلام و به صورت فراگير و درسطح کشور به اجرا گذاشته شده است
آقاي محمود ترابي مدير كل امور اداري واحد پزشكي تهران نيز با اشاره به فعاليت ها و اقدامات شايسته اي كه در طول يكساله اخير توسط سايرمعاونت ها و بخش هاي مختلف دانشگاه صورت گرفته اظهار نمود : مجموعه مستند ، جامع و مكتوبي كه حاصل عملكرد مسئولان و روساي دانشكده ها و بيمارستانها است بيانگر رشد و ارتقاء اين واحد دانشگاهي در ابعاد مختلف آموزشي ، فرهنگي ، پژوهشي و عمراني واحد پزشكي تهران مي باشد . وي افزود : مجموعه اين گزارش ها بهترين نقشه راه براي تبيين خدمات ارزشمند اين واحد دانشگاهي است .
آقاي اباسط ميرزائي رئيس اداره كل آموزش پزشكي نيز با اشاره به رشد فزاينده رشته هاي تحصيلي و در نتيجه آمار دانشجويان شاغل به تحصيل دانشگاه گفت : در حال حاضر واحد پزشكي تهران داراي 8 هزار و پانصد دانشجو در 23 رشته تحصيلي در زمينه رشته هاي علوم پزشكي است و در طي پنجساله اخير متجاوز از 5 رشته اصلي اصلي همچون ژنتيك ، اطاق عمل ، هوشبري ، مهندسي پزشكي و كارشناسي ارشد ناپيوسته زيست شناسي در اين واحد راه اندازي شده است كه اين اقدامات گسترده آموزشي تنها گوشه اي از فعاليت دانشگاه در بعد آموزشي است . وي سپس به موفقيت دانشجويان رشته پزشكي در آزمونهاي سراسرس كشوري جامع علوم پايه و پيش كارورزي با بيش از 95% قبولي اشاره نمود .
وي همچنين با اشاره به وضعيت و جايگاه خاص اعضاي هيات علمي واحد پزشكي تهران گفت : يكي از ويژگيهاي منحصر بفرد اين واحد دانشگاهي بهره مندي از وجود بيش از 250 نفر عضو هيات علمي متخصص و فوق تخصص در رشته هاي علوم پزشكي است .
آقاي رحيم طياريه مدير امور فرهنگي واحد پزشكي تهران نيز با تشريح عملكرد فعاليت هاي فرهنگي اين واحد دانشگاهي گفت : استفاده از فناوريهاي نوين از جمله راه اندازي سايت معاونت فرهنگي ، ايجاد بانك اطلاعاتي فرهنگي ، توليد نرم افزارهاي فرهنگي ( چند رسانه اي ) و موفقيت چشمگير دانشجويان در مسابقات قرآن و عترت و ساير جشنواره هاي فرهنگي و انتشار فصلنامه قرآني « لعل » از جمله فعاليت هاي شاخص واحد پزشكي تهران در بعد فرهنگي است .
گفتني است اين جلسه با ارائه يشنهادات و راهكارهائي از سوي آقايان محمود زحمتكش نماينده معاونت دانشجوئي در خصوص لزوم برنامه ريزي و ضرورت اطلاع رساني با استفاده از تكنولو‍ژيهاي نوين تبليغاتي مثل تلويزيون هاي ديجيتالي ، سيستم پيام كوتاه ، تهيه فيلم و تيزر هاي تلويزيوني پيشنهاداتي ارائه نمود ، آقاي مجيد نقي پور مدير پژوهش و فناوري نيز بر ضرورت تهيه بروشور معرفي اولين مركز تحقيقات علوم پزشكي و معرفي پژوهشگران و مخترعان نمونه و ساير تجهيزات و امكانات پژوهشي با استفاده از موقعيت برگزاري همايش در هفته پژوهش تاكيد نمود . اين جلسه با ارائه راهكارهائي توسط آقاي اصغرعليجاني نماينده ذيحسابي و امورمالي دانشگاه در زمينه اخذ مجوز براي تامين هزينه ها و با استفاده از مصوبات و بخشنامه هاي مالي به پايان رسيد . مدير روابط عمومي واحد پزشكي تهران با تشريح و تقسيم شرح وظايف هر يك از اعضاء مسئوليت تداوم و برگزاري جلسات آتي را تا زمان برگزاري همايش عهده دار شد

مهمترين دستاورد واحد پزشكي تهران ارائه خدمات درماني و ارتقاء سلامت جامعه است . نسخه قابل چاپ