دكتر محمد رضا خاني عضو هيات علمي و رئيس دانشكده بهداشت واحد پزشكي تهران طي گزارشي اعلام نمود : در چهاردهمين همايش ملي بهداشت محيط در سال 1390كه از دهم تا دوازدهم آبان ماه در دانشگاه علوم پزشكي شهيد صدوقي يزد و با حمايت وزارت بهداشت ، وزارت نيرو دانشگاههاي علوم پزشکی كشور ، سازمان حفاظت محيط زيست ، انجمن علمي بهداشت محيط و چندين انجمن علمي ديگر برگزار شد ، اعضاي هيات علمي دانشكده بهداشت دانشگاه آزاد اسلامي واحد پزشكي تهران حضور فعالانه‌اي داشته‌اند .
رئيس دانشكده بهداشت واحد پزشكي تهران هدف از برپایی همایش مذکور را فراهم آوردن فرصتی برای محققین، کارشناسان و دانشجویان جهت تبادل نظر و همفکری درخصوص مسائل بهداشت محیط عنوان نمود و اظهارداشت: اپیدمیولوژی محیط و بیماریهای نوپدید و بازپدید مرتبط با محیط زیست ، آلودگی آب و روش های نوین تصفیه آب، فرایندها و روشهای نوین تصفیه فاضلاب با رویکرد بومی سازی و استفاده مجدد از پساب از جمله محورهایي مورد بحث در این همایش بوده است .
وي سپس با اشاره به سخنراني دكتر حميد رضا تشيعي گفت : اين عضو هيات علمي واحد پزشكي تهران يكي از سه سخنران كليدي اين همايش در مبحث تخصصی اصلاح الگوی مصرف بوده‌اند . وي افزود : دكتر علي اكبر عظيمي دیگر عضو هیئت علمی واحد پزشکی تهران به عنوان داور ارشد و عضو كميته علمي همايش و همچنین خانم دكتر گيتي حاج محمد حسين كاشي با ارائه مقاله از ديگر اعضای هیئت علمی فعال دانشكده بهداشت دانشگاه آزاد اسلامي در همايش مزبور بوده‌اند .
گفتني است : دكتر محمد رضا خاني رئيس دانشكده بهداشت و عضو هيات علمي دانشگاه آْزاد اسلامي نيز داوري مقالات همايش و عضويت كميته علمي و هئيت رئيسه چهاردهمين همايش ملي بهداشت محيط در سال 1390 را عهده‌دار بوده است .
دكتر خاني با بیان این‌که در این همایش سه روزه بیش از ۵۰۰ نفر از اساتید، کارشناسان و محققین سراسر کشور حضور داشته‌اند گفت : حضور و مشاركت علمي پژوهشگران و محققان دانشگاه آزاد اسلامي در مجامع ملي و بين المللي بيانگر ارتقاء سطح كيفي فعاليتهاي پژوهشي اين دانشگاه و موجب تعامل ، هم انديشي و همكاري هاي تخصصي در راه رسيدن به توسعه پايدار در كشور است. لازم به ذکر است در طی این همایش بالغ بر 50 مقاله از طرف اعضای هیئت علمی و دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی واحدهای مختلف دانشگاه آزاد اسلامی نیز پذیرفته شده بود که درکتابچه خلاصه مقالات این همایش موجود است و علاقمندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت www.ssu.ac.ir مراجعه نمایند.

حضور فعالانه اعضاي هيات علمي دانشكده بهداشت واحد پزشكي تهران در چهاردهمين همايش ملي بهداشت محيط نسخه قابل چاپ