دکتر فرهاد ادهمی رییس دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی اعلام نمود : سالیانه آزمون دستیاری(رزیدنتی ) دریک نوبت و در مقطع زمانی اسفند ماه از سوی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی برگزار می گردد . در این آزمون کلیه فارغ التحصیلان رشته پزشکی که طرح دوره پزشکی خود را به اتمام رسانیده اند مجاز به شرکت و انتخاب رشته می باشند . دکتر ادهمی افزود: همه ساله به موجب بخشنامه و دستورالعمل های صادره از سوی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی علاوه بر فارغ التحصیلان تعدادی از دانشجویان برتر رشته پزشکی که تا قبل از شهریور 87 دروس خود را به اتمام می رسانند نیز می توانند بطور مستقیم و بدون گذرانیدن دوره طرح 2 ساله خود در این آزمون شرکت نمایند . رییس دانشکده علوم پزشکی تهران گفت : این امتیاز بزرگی است که وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در اختیاردانشجویان مستعد و برتر رشته پزشکی قرار داده است . وی گفت : تاکنون نتیجه رقابت علمی فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی با فارغ التحصیلان دانشگاه های دولتی بسیار افتخار آمیزبوده و در آزمون دستیاری اسفند سال جاری نیز تعداد 6 نفر ازدانشجویان برتر واحد پزشکی تهران به اسامی فریور باقری با استفاده از امتیاز 1% رتبه اول، مریم کریم لو،امیر حیدریان واشکان زرنیقیان با استفاده از امتیاز 1% رتبه دوم و رامین ربانی و سهیل نادری با استفاده از امتیاز1% رتبه سوم جهت شرکت در این آزمون ازسوی اداره آموزش بالینی دانشگاه آزاد اسلامی واحدعلوم پزشکی به وزارتخانه معرفی می گردند . گفتنی است بنا بر اظهار رئیس مرکز سنجش آموزش پزشکی وزارت بهداشت سی و پنجمین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی روز پنجشنبه 2 اسفند سال 86 برگزار خواهد شد.

اسامی دانشجویان برتر شرکت کننده واحد پزشکی تهران در آزمون دستیاری اسفند ماه 1386 نسخه قابل چاپ