برگزاري اولين همايش « روباتيك در پزشكي»دانشگاه آزاد اسلامي واحد پزشکی تهران

با همكاري دانشگاه آزاد اسلامي واحد پزشكي تهران و واحد قزوين صورت مي پذيرد :
برگزاري اولين همايش « روباتيك در پزشكي»دانشگاه آزاد اسلامي
دكتر سيد شهاب الدين محسني معاون پژوهش و فناوري واحد پزشكي تهران از برگزاري اولين همايش « روباتيك در پزشكي» دانشگاه آزاد اسلامي واحد پزشكي تهران با همكاري واحد قزوين خبر داد .
معاون پژوهش و فناوري واحد پزشكي تهران افزود : اولين همايش « روباتيك در پزشكي» در تاريخ24 آذر ماه 1390 از ساعت 8 صبح لغايت 14 بعدازظهر در سالن كنفرانس بيمارستان فرهيختگان بر پا مي شود . دكتر محسني مهمترين اهداف اين همايش را آشنايي با اصول كاربردي روباتها در پزشكي مدرن ، بررسي امكان بومي سازي با استفاده از روباتها در علوم پزشكي وبــررسي زميـنه هاي تـعامل و همـكاري بيـن گــروه هاي فنـي مهندسي و عــلوم پــزشكي در زمينـه علـم روبـاتيك اعلام نمود . وي گفت : به منظور بهره مندي از مباحث علمي اين همايش ، شرکت برای اساتید و اعضای محترم هیات علمی ، پژوهشگران و دانشجویان دانشگاه ها و مراکز علمی و پژوهشی آزاد است .
شايان ذكر است علاقمندان مي توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با دبیرخانه همایش واقع در واحد پزشکی تهران دفتر معاونت پژوهش و فناوری و با شماره تلفن 22601934 تماس حاصل فرمايند. آدرس: پـونك- بلوار سيمون بوليوار- واحد علوم تحقيقات دانشگاه آزاد اسلامي- سالن كنفرانس بيمارستان فرهيختگان

برگزاري اولين همايش « روباتيك در پزشكي»دانشگاه آزاد اسلامي واحد پزشکی تهران نسخه قابل چاپ