انتشار 6 جلدي معتبرترين كتابها در زمينه مهندسي آب و فاضلاب

توسط عضو هيات علمي واحد پزشكي تهران و همكاران انجام شد :
انتشار 6 جلدي معتبرترين كتابها در زمينه مهندسي آب و فاضلاب
دكتر محمد رضا خاني عضو هيات علمي و رئيس دانشكده بهداشت واحد پزشكي تهران از ترجمه و انتشار يكي از معتبرترين كتابها در زمينه مهندسي آب و فاضلاب با عنوان Wastewater engineering خبر داد . رئيس دانشكده بهداشت واحد پزشكي تهران افزود : ترجمه اين مجموعه ارزشمند كه توسط تيمي از اساتيد دانشگاهي و متخصصان برجسته در زمينه مهندسي بهداشت به رشته به تحرير در آمده است از سال86 13شروع و در تابستان 1390 به پايان رسيده است .
دكتر خاني گفت : در ترجمه اين كتاب از همكاري علمي آقايان دكتر كاميار يغمائيان ، دكتر نعمت اله جعفر زاده ، دكتر غلامرضا موسوي ، دكتر سهند جرفي ، دكتر مهدي فرزاد كيا ، مهندس پويا آقا سید ابولقاسم و چند نفر دیگر بهره مند بوده ايم .
گفتني است : مجموعه ترجمه شده كتاب Wastewater Ragineering كه به کتاب متکف و ادی ( Metcalf @Eddy ) نیز معروف است ٰ در 6 جلد مجزا تنظيم و تحت عنوان « مهندسي فاضلاب ، تصفيه و استفاده مجدد » توسط انتشارات آواي قلم و خانيران چاپ، منتشر و در حال حاضر به بازار كتاب عرضه شده است .
شايان ذكر است علاوه بر سري 6 جلدي كتاب فوق ، كتابهاي « تصفيه فاضلاب صنعتي » و « محاسبات فني در مهندسي آب و فاضلاب » نيز توسط دكتر محمد رضا خاني تاليف و چاپ اول آنها وارد بازار كتاب شده است .

انتشار 6 جلدي معتبرترين كتابها در زمينه مهندسي آب و فاضلاب نسخه قابل چاپ