رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم پزشکی تهران طی مصاحبه ای اعلام نمود با موافقت دکتر جاسبی ریاست عالیه دانشگاه آزاد اسلامی تصمیم گرفته شده است ، به منظور ارتقاء سطح کیفی خدمات آموزشی ، پژوهشی و درمانی بیمارستان امیرالمومنین ، اداره بیمارستان امیرالمومنین واقع در جنوب شهر تهران توسط هیات امنایی متشکل از سه واحد دانشگاهی ، تهران پزشکی ، شهر ری و اسلامشهر انجام پذیرد . هدف از اجرای این طرح ارتقاء سطح کیفی خدمات آموزشی ، پژوهشی و درمانی در بیمارستان امیرالمومنین است . وی افزود : با اجرای موفق این طرح، جای امیدواری وجود دارد که با ارتقا ء و تجهیز بیمارستانهای تابعه واحد پزشکی تهران امکان بهره مندی پرسنل دانشگاه از خدمات فوق تخصصی پزشکی در سطحی مطلوب و با تسهیلاتی ویژه میسر گردد . گفتنی است بیمارستان امیرالمومنین یکی از چهار مرکز درمانی وابسته به واحد پزشکی تهران است که با سابقه ای طولانی در خدمت مراجعات درمانی مردم و ساکنین منطقه نازی آباد واقع در جنوب شهر تهران می باشد . بیمارستان بوعلی در شرق تهران ، بیمارستان و زایشگاه جواهری در شمال شهر و درمانگاه قدس واقع در شهرک غرب سه مرکز درمانی دیگر وابسته به واحد پزشکی تهران است .

با موافقت دکتر جاسبی بیمارستان امیر المومنین وابسته به واحد پزشکی تهران بصورت هیات امنائی اداره می شود نسخه قابل چاپ