كسب رتبه نخست و تقدير از خدمات ارزشمند معاون دانشجويي واحد پزشكي تهران

در ششمین همایش سراسری معاونین دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی صورت گرفت :
كسب رتبه نخست و تقدير از خدمات ارزشمند معاون دانشجويي واحد پزشكي تهران
دكتر جمال الدين فرزاد شايقي معاون دانشجويي واحد پزشكي تهران در ششمین همایش سراسری معاونین دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با كسب رتبه نخست و برتر از بين بيست و دو واحد منطقه هشت دانشگاه آزاد اسلامي انتخاب و با اهداء لوح تقدير ازحسن خدمات وزحمات وي تجليل شد .
ششمین همایش سراسری معاونین دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با حضور دکتر جاسبی رياست عاليه دانشگاه آزاد اسلامي دكتر اسفنديار معاون دانشجوئي دانشگاه آزاد اسلامي، دكتر كريمي مشاور و رئيس مركز اطلاع رساني ، كليه معاونان و مديران كل معاونت دانشجوئي در اوايل ديماه سال 90 در واحد علوم و تحقیقات تهران برگزار شد.
هدف از برگزاري ششمین همایش سراسری معاونین دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی ، تبیین اهداف، رویکردها و راهبردهای کلان دانشگاه آزاد اسلامی درزمینه ارتقاء کیفیت خدمات دانشجویی، ترسیم خط مشی ها و اهداف، تعامل سازنده با معاونین دانشجویی و ایجاد وحدت رویه در عمل به وظایف محوطه، پاسخگویی به ابهامات و تبیین بخشنامه های صادر شده و ارائه راهكارها در خصوص رفع مشکلات حوزه معاونت دانشجویی بوده است . شايان ذكر است دكتر فرزاد شايقي از سال 79 تا كنون در سمت معاونت دانشجويي واحد پزشكي تهران عهده دار مسئوليت بوده و اقدامات ایشان در اين زمينه موجب افزايش رضايتمندي دانشجويان و منشاء تحولات بنيادي و همراه با ارتقاء كيفي و امور رفاهي دانشجويان بوده است .
گفتني است : دكتر شايقي در حال حاضر همچنان در سمت رئيس شورای معاونين دانشجويي منطقه 8 دانشگاه آزاد اسلامي فعال مي باشد.
معاون دانشجوئي واحد پزشكي تهران طي گفتگوئي هدف از تشكيل شوراي معاونين دانشجوئي را ایجاد وحدت رویه در اجرای قانونمند وظایف محوله و بخشنامه های صادره و تبادل نظر در خصوص امور مهم حوزه معاونت دانشجوئی اعلام نمود .
شايان ذكر است واحد پزشكي تهران در حال حاضر حدود 8500 هزار دانشجوي شاغل به تحصيل در 23 رشته تحصيلي در رشته هاي علوم پزشكي دارد و تا كنون بالغ بر 15 هزار نفر از اين واحد دانشگاهي فارغ التحصيل شده اند .
واحد پزشكي تهران انتخاب شايسته و كسب عنوان رتبه نخست و برتر معاون محترم دانشجوئي واحد پزشكي تهران را تبريك و تهنيت گفته و از خداوند بزرگ براي ايشان و ساير مسئولان تلاشگر و خدوم كه موجبات سربلندي و افتخار آفريني اين واحد دانشگاهي را فراهم مي آورند توفيق روز افزون مسئلت مي نمايد .

كسب رتبه نخست و تقدير از خدمات ارزشمند معاون دانشجويي واحد پزشكي تهران نسخه قابل چاپ