شركت فعالانه مخترع واحد پزشكي تهران درچهارمین جشنواره فجرانقلاب اسلامي

با حمايت بنيادملي نخبگان صورت گرفت :
شركت فعالانه مخترع واحد پزشكي تهران درچهارمین جشنواره فجرانقلاب اسلامي
دكتر هدیه علوی طلب عضو هيات علمي و مخترع واحد پزشكي تهران درچهارمين جشنواره ملي نوآوري و شكوفايي فجر انقلاب اسلامي که از 15 تا 18 بهمن سال جاري و با هدف تجاري سازي اختراعات در مصلی تهران برگزار شد . با اختراع خود تحت عنوان « میکرو کپسوله کردن امگا3» یکی از شرکت کنندگان جشنواره در بخش تجاری سازی بوده است.
دكتر علوي طلب دارای مدرک دکترای تخصصی Ph.D مهندسی شیمی از واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تهران است . وي توانسته است گواهینامه ثبت اختراع خود را از اداره مالکیت صنعتی اخذ نمايد .
دكترعلوی طلب درباره برگزاری این جشنواره می گوید:« جشنواره ملی نوآوری و شکوفایی همه ساله با حمايت بنياد ملي نخبگان و به منظور شناخت اختراعات و ایده های جدید به سرمایه گذاران و حمایت برای تولید کالای جدید برگزار می شود. برپایی این جشنواره می تواند پل ارتباطی بین سرمایه گذار و مخترعان باشد. این جشنواره فرصتی است که همه نوآوری ها در یک مکان جمع آوری و قابل مشاهده باشد. برای همین امکانی را برای صنعتگران و سرمایه گذاران فراهم می کند تا کالایی را که قابلیت تولید دارد، وارد مرحله تجاری سازی شود
گفتني است : چهارمين جشنواره ملي نوآوري و شكوفايي فجر انقلاب اسلامي يكي از برنامه هاي ستاد دهه فجر انقلاب اسلامي است كه پس از برگزاري سه دوره قبلي جشنواره ملي نوآوري و شكوفايي با هدف تجاري‌سازي اختراعات و بدست آوردن ثروت از دانش، برگزار شده است .
شايان ذكر است : در جشنواره امسال صدها مخترع، پژوهشگر، محقق، مبتکر و ... با ایده ها و نوآوری های خود حضور داشته اند كه در این میان « هدیه علوی طلب» استادیار دانشگاه آزاد اسلامی با اختراع میکرو کپسوله کردن امگا3 یکی از این شرکت کنندگان جشنواره در بخش تجاری سازی بوده است. مخترع واحد پزشكي تهران با استخراج و کپسوله کردن اسیدهای چرب امگا3 از ماهی به نام «کپورفیتوفاگ» يكي از غرفه داران چهارمین جشنواره فجر سال 1390 بوده است .

شركت فعالانه مخترع واحد پزشكي تهران درچهارمین جشنواره فجرانقلاب اسلامي نسخه قابل چاپ