برگزاري کارگاه آموزشی تخصصی مالکیت فکری در واحد پزشكي تهران

با همکاری مرکز توسعه آموزش EDC وکمیته پژوهشی زنان برگزار مي گردد :
برگزاري کارگاه آموزشی تخصصی مالکیت فکری در واحد پزشكي تهران
دكتر شبنم موثقي مسئول مركز آموزش EDO دانشكده پزشكي و عضو هيات علمي واحد پزشكي تهران طي گزارشي از برگزاري کارگاه آموزشی تخصصی مالکیت فکری در تاریخ سه شنبه نهم اسفندماه 1390در واحد پزشكي تهران خبر داد .
وي در باره اهميت و اهداف برگزاري اين كارگاه آموزشي گفت : پرداختن به امر مالکیت فکری از عوامل اساسی و زیر ساخت های مهم توسعه علمی ، فناوری ، صنعتی و توسعه اقتصادی هر جامعه ای به شمار می آید وشرط لازم برای تحقق نهضت تولید علم و فناوری کشور و ساماندهی مالکیت فکری به عنوان رکن مهم نظام ملی و نوآوری کشور در توسعه علمی ، تکنولوژیکی ، صنعتی و اقتصادی است .
شايان ذكر است مدرس اين كارگاه آموزشي دكتر هديه علوي طلب عضو هيات علمي واحد پزشكي تهران ، مخترع و عضو بنياد ملي نخبگان مي باشد. وي در خصوص زمان و نحوه تشكيل اين كارگاه گفت : برپائي این کارگاه از سوی مرکز توسعه آموزش EDO دانشكده پزشكي و با همکاری کمیته پژوهشی زنان و دفتر روابط عمومی واحد پزشکی تهران در تاریخ سه شنبه 9/12/1390 در واحد برگزار خواهد شد . و کلیه دانشجویان علاقمند می توانند نسبت به ثبت نام در این کارگاه آموزشی اقدام نمایند .
علوي طلب با ابراز خرسندي از تشكيل چنين كارگاه هائي كه بصورت تخصصي برگزار مي گردد گفت : بديهي است آشنایی دانشجویان پژوهشگر و علاقمند با کلیات و مبانی مالکیت فکری ، شرایط ، روند ثبت و مدارک لازم ، آموزش نحوه تکمیل اظهارنامه ها و آشنایی با پایگاه های جستجوی ثبت اختراع از جمله اهداف برگزاری این کارگاه آموزشی است .

برگزاري کارگاه آموزشی تخصصی مالکیت فکری در واحد پزشكي تهران نسخه قابل چاپ