برگزاري كارگاه روش تحقيق ويژه دانشجويان در واحد پزشكي تهران

به همت باشگاه پژوهشگران جوان صورت مي پذيرد :
برگزاري كارگاه روش تحقيق ويژه دانشجويان در واحد پزشكي تهران
دكتر شهرزاد خاكپور رئيس باشگاه پژوهشگران جوان واحد پزشكي تهران از برگزاري كارگاه روش تحقيق براي دانشجويان عضو باشگاه خبر داد . دكتر خاكپور گفت : با توجه به ضرورت روز افزون تحقيقات كاربردي در حيطه علوم پزشكي و رشته هاي پيراپزشكي و همچنين اهميت آشنائي دانشجويان مستعد و پژوهشگر عضو باشگاه با شيوه هاي عملي تحقيق ، باشگاه پژوهشگران واحد پزشكي تهران اقدام به برپائي كارگاههاي روش تحقيق در بهمن و اسفند ماه سال 90 براي كليه اعضاء نموده است .
وي افزود : دانشجويان شركت كننده در اين كارگاه علاوه بر يادگيري اصول اوليه روش تحقيق از گواهينامه با امتياز پژوهشي برخوردار مي گردند .
رئيس باشگاه پژوهشگران جوان با اعلام زمان كارگاه روش تحقيق در تاريخ 26 و 27 بهمن ماه و روزهاي 2 و 4 اسفند ماه سال 90 خاطر نشان ساخت : باشگاه پژوهشگران واحد پزشكي تهران حدود صد نفر عضو فعال دارد و تا كنون اقدامات ارزنده اي در جهت آشنا ئي هرچه بيشتر و موثرتر دانشجويان با اصول تحقيق و نحوه جستجوي مقالات از طريق اينترنت ، پايگاه هاي علمي و سايت هاي تخصصي صورت گرفته است .

برگزاري كارگاه روش تحقيق ويژه دانشجويان در واحد پزشكي تهران نسخه قابل چاپ