برگزاري كارگاه مقاله نويسي در واحد پزشكي تهران

زير نظر معاونت پژوهش و فناوري و به همت باشگاه پژوهشگران جوان صورت پذيرفت :
برگزاري كارگاه مقاله نويسي در واحد پزشكي تهران
دكتر سيد شهاب الدين محسني معاون پژوهش و فناوري واحد پزشكي تهران طي گزارشي از برگزاري كارگاه مقاله نويسي به زبان فارسي ويژه دانشجويان عضو باشگاه پژوهشگران جوان در تاريخ پنجشنبه 18 اسفند ماه سال جاري خبر داد .
دكتر شهرزاد خاكپور عضو هيات علمي و رئيس باشگاه پژوهشگران واحد پزشكي تهران گفت : با توجه به ضرورت روز افزون تحقيقات كاربردي در حيطه علوم پزشكي و رشته هاي پيراپزشكي و همچنين ضرورت آشنائي دانشجويان مستعد و پژوهشگر عضو باشگاه با شيوه هاي عملي مقاله نويسي ، باشگاه پژوهشگران واحد پزشكي تهران اقدام به برپائي كارگاه مقاله نويسي نموده است . براي كليه اعضاء نموده است .
وي افزود : دانشجويان شركت كننده در اين كارگاه علاوه بر يادگيري اصول اوليه مقاله نويسي از گواهينامه با امتياز پژوهشي برخوردار مي گردند .
رئيس باشگاه پژوهشگران جوان اظهار نمود : مدرس اين كارگاه آموزشي دكتر مهسا هاديپور عضو هيات علمي و رئيس مركز توسعه آموزش است كه از زمره اساتيد برجسته واحد پزشكي تهران در عرصه تحقيقات علمي و پژوهشي است . دكتر هاديپور داراي بيش از ده ها مقاله ISI و علمي پژوهشي بوده و تا كنون تاليفات متعددي در رشته علوم پايه پزشكي داشته اند . در فصلنامه هاي معتبر علمي و پژوهشي منتشر ساخته است . گفتني است : باشگاه پژوهشگران واحد پزشكي تهران حدود صد نفر عضو فعال دارد و تا كنون اقدامات ارزنده اي در جهت آشنائي هرچه بيشتر و موثرتر دانشجويان با اصول تحقيق و نگارش مقاله و نحوه جستجوي تازه ترين مقالات علمي از طريق پايگاه ها و بانكهاي اطلاعاتي ارائه نموده است .

برگزاري كارگاه مقاله نويسي در واحد پزشكي تهران نسخه قابل چاپ