فصلنامه لعل منتشر شد

زير نظر معاونت فرهنگي واحد پزشكي تهران صورت پذيرفت :
فصلنامه لعل منتشر شد
دكتر مير مسعود فاطمي معاونت فرهنگي واحد پزشكي تهران طي گزارشي از انتشار تازه ترين شماره نشريه دانشجويي لعل در فروردين 91 خبر داد . معاون فرهنگي واحد پزشكي تهران گفت : اين نشريه به همت كانون دانشجوئي قرآن و عترت بصورت فصلنامه و پيرامون موضوعات فرهنگي و علمي و با همكاري دست اندر كاران اجرائي معاونت فرهنگي تهيه و تدوين مي گردد . مدير مسئول نشريه لعل و سردبير آن خانم بشري صداقت از دانشجويان رشته پزشكي مي باشند .
دكتر فاطمي افزود : نشريه لعل در سومين جشنواره نشريات دانشجويي در ميان واحدهاي منطقه 8 و12 دانشگاه آزاد اسلامي موفق به كسب مقام دوم گرديد . براي انتخاب نشريه برتر امتيازاتي همچون كيفيت طراحي، توليدي بودن مطالب توسط دانشجو يا استاد، داراي شناسنامه بودن و لوگوي ثابت در نظر گرفته شده است.
در شماره اخير اين فصلنامه مطالب مفيدي در زمينه هاي مذهبي همچون ذكر فضائل علي (ع) از زبان خليفه دوم ، نماز در آيات و روايات ، مطالب علمي در زمينه علوم پزشكي همچون توصيه هاي تغذيه اي به بيماران سرطاني ، كوچه باغ سلامتي ، مهندسي پزشكي ، داستان اختراع گوشي پزشكي و موفقيت در سخنراني به چاپ رسيده است .
جهت آشنايي با آخرين اخبار معاونت فرهنگي واحد پزشكي تهران به سايت زير مراجعه فرمائيد .
www.farhang-tmu.org

فصلنامه لعل منتشر شد نسخه قابل چاپ