از سوي معاونت فرهنگي واحد پزشكي تهران اعلام شد :
خانم فاطمه شيرازي دانشجوي رشته پرستاري واحد پزشكي تهران موفق به كسب رتبه برتر در مسابقات قراني سازمان حج و اوقاف شد وبر اين اساس جواز حضور در مسابقات بين المللي قران كريم در رشته حفظ كل قران كريم در كشور اردن را دريافت نمود .
رحيم طياريه مدير امور فرهنگي واحد پزشكي تهران با اعلام اين خبر گفت : اين مسابقات از تاريخ 13 لغايت 17 خرداد ماه سال 91 در كشور اردن برگزار مي گردد.
مدير فرهنگي واحد پزشكي تهران افزود : خانم فاطمه شيرازي دانشجوي رشته پرستاري اين واحد دانشگاهي همچنين در مسابقات منطقه 8 دانشگاه آزاد اسلامي نيز رتبه نخست را كسب و به مرحله نهايي و كشوري هفدهمين دوره مسابقات قران و عترت دانشگاه آزاد اسلامي راه پيدا نموده است .
روابط عمومي معاونت فرهنگي اين موفقيت عظيم را به جامعه دانشگاهي و بويژه مسئولين واحد تهران پزشكي و خانواده محترم ايشان تبريك مي گويد .

حضور دانشجوي پرستاري واحد پزشكي تهران در مسابقات بين المللي حفظ و قرائت قران كريم در كشور اردن نسخه قابل چاپ