برگزاری مراسم روز استاد در واحد پزشكي تهران

با حضور معاونت علوم پزشكي و به همت معاونت فرهنگي واحد پزشكي تهران صورت پذيرفت : برگزاری مراسم روز استاد در واحد پزشكي تهران به مناسبت گرامیداشت یاد و خاطره‌ی فیلسوف و متفکر بزرگ اسلامی، استاد شهید مرتضی مطهری(ره) و روز استاد، مراسم تکریم و تجلیل از مقام شامخ اساتيد دانشگاه آزاد اسلامي واحد پزشكي تهران صبح روز سه شنبه 12 ارديبشهت ماه سال جاري با حضور دكتر سيد حسين يحيوي معاونت علوم پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي ، هيات رئيسه و جمع کثیری از پزشكان و اساتید عضو هيات علمي دانشگاه و بيمارستانهاي بوعلي ، امير المومنين ، جواهري و درمانگاه قدس در سالن اجتماعات واحد پزشكي تهران برگزار شد . در ابتداي اين مراسم كه به همت معاونت فرهنگي و تلاش دست اندر كاران و همكاران اجرائي اين حوزه برگزار شد آياتي چند از قرآن مجيد تلاوت شد . دكتر احمد فيروزان رئيس واحد پزشكي تهران ضمن خیر مقدم و خوشامد گوئی از خدمات ارزشمند اساتيد دانشگاه تقدير و تشكر نمود. وي همچنين گفت : ارائه خدمات آموزشي و درماني بويژه در زماني كه بخواهد با كيفيت بالا و مطلوبي همراه باشد كار بسيار مشكلي است و نياز يه يك كار تيمي دارد زيرا بايد قسمتهاي مختلف اداري و مالي ، فرهنگي و آموزش و پژوهش هماهنگيهاي لازم را داشته باشند و بدانگونه كه تمامي همكاران دانشگاه در امر آموزش دخيل هستند . در ادامه مراسم دكتر فرهاد ادهمي مقدم معاون آموزشي واحد پزشكي تهران، ضمن تبريك و تشكر از تلاش ارزنده اعضاي هيات علمي ، مطالب مفيدي در جهت اگاهي و اطلاع از آئين نامه هاو بخشنامه هاي ارسالي از وزارتخانه و معاونت علوم پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي در جهت نحوه ارتقاء ساليانه و برخي تسهيلات از جمله امتياز استاد مشاور براي تكميل سوابق اجرائي اشاره نمود . سخنران بعدي اين مراسم آقاي دكتر خوئي از اساتيد حوزه و دانشگاه بودند كه پيرامون جايگاه والاي معلم و ارزش علم ازمنظر دين اسلام پرداختند . ايشان در بخشي از سخنان خود گفت : در دين اسلام توجه ويژه اي به تعليم و تعلم شده است و شايد بتوان گفت در هيچيك از اديان الهي و مكاتب جهانشمول و ايدئو لوژيك به اندازه اسلام راجع به اهميت علم وجايگاه معلم تاكيد نشده است . وي سپس با تفسير آيات و روايات بسياري به تشريح مقام عالم پرداخت و گفت : اسلام آميزه اي از علم و عشق است و عالم كسي است كه مقام خود را در كسوت يك انسان بشناسد و از علم خود براي نجات بشريت و رستگاري استفاده كند و به مسئوليت و رسالت خود در راه خدمت به مردم اگاه باشد . در ادامه مراسم دكتر مير مسعود فاطمي قائم مقام رئيس دانشگاه و معاون فرهنگي واحد ضمن تبريك وتهنيت روز استاد مطالب آموزنده اي در اين زمينه ايراد نمود. وي با قدرداني از زحمات ايثار گرانه اعضاي هيات علمي در آموزش از حمايت رئيس واحد پزشكي و كليه معاونان و كاركنان بخش هاي مختلف دانشگاه كه بطور مستقيم و غير مستقيم در فعاليتهاي آموزشي دستي داشته اند تقدير كرد و راجع به نحوه مشاركت اعضاي هيات علمي در فعاليتهاي فرهنگي دانشگاه از جمله چگونگي برگزاري كارگاههاي آموزشي فرهنگي ، استفاده از خدمات رفاهي ومجموعه هاي فرهنگي و ورزشي توضيحات مبسوطي ارائه نمود . رحيم طياريه مدير امور فرهنگي واحد پزشكي تهران ضمن اعلام اين خبر افزود : در اين مراسم اززحمات دو نفر از اعضاي هيات علمي دانشكده زيست شناسي در رشته ژنتيك جناب آقاي دكتر نصرت اله شهاب و سركار خانم دكتر پروانه معصومي كه علاوه بر مسئوليت سنگين هيات علمي در مسئوليت هاي اجرايي نيز منشاء خدمات ارزنده اي بودند و اخيراٌ به افتخار بازنشستگي نائل شده اند تقدير به عمل آمد . شايان ذكر است اين مراسم با پخش كليپ هاي فرهنگي با محوريت توليد ملي و حمايت از كار و سرمايه ايراني و توزيع هدايائي برسم يادبود و پذيرائي نهار به پايان رسيد و نماز ظهر و عصر به صورت جماعت برپا شد.

برگزاری مراسم روز استاد در واحد پزشكي تهران نسخه قابل چاپ