طرح احداث بیمارستان جدید بوعلی به مرحله اجرا در آمد

رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم پزشکی تهران طی مصاحبه ای اعلام نمود : بر اساس مصوبه هیات امنای بیمارستان بوعلی بزودی کلنگ احداث بیمارستان جدید بوعلی در جهت خدمت رسانی به 420 بیمار بستری با امکانات کلینیکی و پارا کلینیکی در زمین و محوطه اصلی بیمارستان قدیمی بوعلی زده خواهد شد . دکتر فیروزان گفت : مناقصه انتخاب مهندسین مشاور ذیصلاح جهت طراحی پروژه مذکور هفته گذشته در واحد پزشکی تهران برگزار گردید . گفتنی است چندی پیش نیز رییس واحد علوم پزشکی تهران اعلام کرده بود : با موافقت دکتر جاسبی وبه منظور ارتقاء سطح کیفی خدمات آموزشی ، پژوهشی و درمانی بیمارستان بوعلی ، اداره بیمارستان توسط هیات امنایی متشکل از چهار واحد دانشگاهی ، تهران پزشکی ، تهران شمال ، تهران جنوب و تهران مرکزی انجام می پذیرد .

طرح احداث بیمارستان جدید بوعلی به مرحله اجرا در آمد نسخه قابل چاپ