دکتر فرهاد ادهمی مقدم معاون آموزشی واحد پزشکی تهران طي گفتگوئي از برگزاري آزمون كارشناسي ارشد ناپيوسته گروههاي فني مهندسي ، علوم انساني و علوم پزشكي در واحد پزشكي تهران خبر داد . معاون آموزشي واحد پزشكي تهران گفت : آزمون سراسري كارشناسي ارشد ناپيوسته دانشگاه آزا د اسلامی درتاريخ پنجشنبه 21، جمعه 22و شنبه23 ارديبهشت ماه سال جاری در نهايت كمال سلامت و صحت در شش نوبت صبح و عصر در واحد پزشكي تهران برگزار شد. وي افزود : شروع آزمون هاي نوبت صبح رأس ساعت 8 و آزمون هاي نوبت عصر رأس ساعت 16 در رشته هاي مختلفي همچون : پرستاري ، مهندسي برق، ، علوم ارتباطات اجتماعي ، مجموعه امور فرهنگي، مجموعه رشته هاي تاريخ ، جغرافيا شيمي ، فيزيك بوده است . آقاي اباسط ميرزايي نماينده تام الاختيار برگزاري آزمون كارشناسي ارشد واحد پزشكي تهران طي گفتگويي اعلام نمود : در حوزه آزمون واحد پزشكي تهران متجاوز از 15000 نفر داوطلب در آزمون سراسري كارشناسي ارشد ناپيوسته دانشگاه آزا د اسلامی سال 1391 شركت نمودند .
گفتني است : اين آزمون با هماهنگي مسئولان و همكاري پرسنل واحد پزشكي تهران در كمال سلامت و صحت برگزار شد .
ميرزايي گفت : به منظور رفاه حال همراهان داوطلبان نيز تمهيداتي از سوي معاونت فرهنگي و حوزه حراست واحد پزشكي تهران در نظر گرفته شده بود .

برگزاری آزمون سراسري كارشناسي ارشد ناپيوسته دانشگاه آزاد اسلامي در واحد پزشکی تهران نسخه قابل چاپ