برگزاری هفتگي کارگاه های روش تحقیق ومقاله نویسی در واحد پزشكي تهران

به همت کمیته تحقیقات دانشجویی واحد پزشكي تهران تشكيل مي گردد :
برگزاری هفتگي کارگاه های روش تحقیق ومقاله نویسی در واحد پزشكي تهران
دكتر شهرزاد خاكپورسرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی واحد پزشكي تهران طي گزارشي از برگزاری هفتگي کارگاه های روش تحقیق و مقاله نویسی و همچنين كارگاه نحوه جستجو ي مقالات علمي در پايگاه ها و منابع الكترونيكي خبر داد .
سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی افزود : دوره هاي آموزشي مزبور به منظور آگاهي و آشنائي هرچه بيشتر دانشجويان علاقمند و مستعددر رشته هاي مختلف علوم پزشكي روزهاي شنبه هر هفته در محل کمیته تحقیقات دانشجویی و از ساعت 12 تا سه بعد از ظهر تشكيل مي گردد .
وي افزود : خانم مريم محسني كيا عضو و دبير کمیته تحقیقات دانشجویی مسئوليت برگزاري كارگاه هاي آموزشي و پژوهشي فوق را عهده دار بوده و كليه دروس زير نظر اساتيد عضو هيات علمي دانشگاه آزاد اسلامي واحد پزشكي تهران تدريس مي گردد.
شايان ذكر است کمیته تحقیقات دانشجویی يكي از فعالترين تشكل هاي دانشجوئي واحد پزشكي تهران است كه از سال1389 با هدف ارتقاء سطح كمي و كيفي فعاليت هاي پژوهشي دانشجويان تاسيس و از آن زمان تا كنون دستاوردهاي پژوهشي مختلفي را در مجامع علمي كشوري و بين المللي به دست آورده است .

برگزاری هفتگي کارگاه های روش تحقیق ومقاله نویسی در واحد پزشكي تهران نسخه قابل چاپ