تجديد ميثاق دانشگاهیان واحد پزشکی تهران

دکترمير مسعود فاطمی معاونت فرهنگی واحد پزشکی تهران طی گزارشي از تجديد ميثاق دانشگاهیان واحد پزشکی تهران با آرمانهای رهبر کبیرانقلاب اسلامی خبر داد : معاونت فرهنگي واحد پزشكي تهران افزود : طبق روال همه ساله جمعی از دانشگاهيان واحد پزشكي تهران اعم از دانشجويان ، کارکنان و اساتید اين دانشگاه براي شركت در مراسم گرامیداشت یاد حضرت امام ( ره ) به حسینه جماران اعزام شدند .
وي افزود : حضور فعالانه و مشاركت جامعه دانشگاهي واحد پزشكي تهران دراین مراسم بيانگر تجديد ميثاق با آرمانهاي امام راحل وانقلاب اسلامي است .
وی برگزاري مسابقه كتابخواني ، ايستگاههاي صلواتي ، اطلاع رساني و توزيع ويژه‌نامه‌مبارزات و فعاليتهاي سياسي امام خميني ، نمايشگاه كتاب و محصولات فرهنگي ، جلسات سخنراني را از ديگر برنامه‌هاي اين واحد در جهت گراميداشت سالگرد ارتحال آن امام فقید عنوان كرد.

تجديد ميثاق دانشگاهیان واحد پزشکی تهران نسخه قابل چاپ