عملیات عمرانی و گسترش فضاهای آموزشی در واحد پزشکی تهران

مهندس امیرحسین دزفولیان معاونت عمران واحد پزشکی تهران طی مصاحبه ای اعلام نمود : در اجرای سیاست های عمرانی ودر راستای اهداف توسعه ای این واحد دانشگاهی طی مدت 4 ماهه اخیراقدامات وسیعی در زمینه گسترش و بهينـه سـازي فضـاهـاي موجود در دانشگـاه و اختصاص آنها به فضاهاي آموزشي ، آزمايشگاهي ورفاهی انجام گرفته است . وی گفت : بخشی ازعمليات عمراني دردست اقدام این حوزه بـرگـزاري منـاقصـه ای بـا دعـوت از شـركتهاي معتبر و توانمند در سطح كشوربوده است . هدف از برگزاری این مناقصه انتخاب مهندسين مشاور ذيصلاح و واجـد شـرايـط جهـت طـراحي مركز پزشكي ، آموزشي و درماني 420 تختخوابي بوعلي وابسته به اين واحد دانشگاهي است . مساحت تقريبي این مرکز 40 هزار مترمربع است که در زميني به مساحت 67 هزار مترمربع واقع شده است .وی افزود از دیگرفعالیت های این معاونت اقدام جهت اخذ مجوز و وام بانكي به منظور طراحي و اجراء ساختمان ورزشي و آموزشي در قسمت شمالي ساختمان فعلی دانشگاه است ، مساحت تقريبي این ساختمان 8 هزار مترمربع است . مهندس دزفولیان در خاتمه افزود : از دیگراهداف گسترش و توسعه فضا سازی این دانشگاه ساخت بنای آموزشی دیگری به مساحت 7 هزار مترمربع است.معاون عمرانی واحد پزشکی تهران ابراز امیدواری نمود : مراحل طراحی کلیه این اقدامات تا پایان سال آینده ، آماده وبه مرحله اجرا خواهد رسید .

عملیات عمرانی و گسترش فضاهای آموزشی در واحد پزشکی تهران نسخه قابل چاپ