برگزاري آزمون سراسري كليه گروههاي غير پزشكي در واحد پزشكي تهران

اباسط ميرزايي نماينده تام الاختيار برگزاري آزمون در واحد پزشكي تهران طي گفتگويي اعلام نمود : آزمون سراسري گروه هاي غير پزشكي درتاريخ هاي پنجشنبه و جمعه (15 و 16 تير ماه ) سال 1391 در چهار نوبت صبح و بعد از ظهر در واحد پزشكي تهران و با نهايت دقت و صحت برگزار گرديد .
رئيس اداره كل آموزش واحد پزشكي تهران افزود : درآزمون غير پزشكي سال جاري كه با حمايت و برنامه ريزي دكتر احمد فيروزان رئيس واحدپزشكي و همكاري كليه مسئولان حوزه هاي مختلف دانشگاهي برگزار شد ، جمعاٌ متجاوز از ده هزار نفر داوطلب حضور داشته اند .
دكتر فرهاد ادهمي مقدم معاون آموزشي واحد پزشكي تهران نيز كه به منظور نظارت در امر برگزاري امتحانات در جلسه آزمون حضور يافته بود َاظهار داشت : در برگزاري آزمون سراسري كه سوالات آن ازسوي مركز آزمون دانشگاه آزاداسلامي و همزمان در واحدهاي دانشگاه آزاد اسلامي سراسر كشور اجرا مي شود ، كليه اقدامات و برنامه ريزي با هماهنگي هاي قبلي بين مركز آزمون دانشگاه آزاد اسلامي و حوزه اجرايي مربوطه انجام مي شود .
معاون آموزشي واحد پزشكي تهران افزود: در برگزاري مطلوب اين آزمون علاوه بر هماهنگي رئيس اداره كل آموزش واحد پزشكي تهران ، از همكاري مدير حراست بدليل حفاظت فيزيكي و ايجاد امنيت و آرامش شركت كنندگان و حوزه روابط عمومي در جهت اطلاع رساني و راهنمائي همراهان داوطلبان جهت اسكان و استفاده از مسجد و حسينيه امير المومنين واقع در منطقه زرگنده و ساير اقدامات لازم تشكر و قدر داني نمود . گفتني است : اين آزمون همه ساله در چهار نوبت صبح و بعد از ظهر برگزار مي شود و داوطلبان رشته هاي غير پزشكي در اين آزمون شركت مي كنند .
شايان ذكر است : در جريان برگزاري آزمون فوق رئيس واحد پزشكي تهران ، به همراه كليه معاونين دانشگاه در جلسه حضور و مسئوليت فراهم نمودن شرايط و نظارت بر حسن اجراي آزمون ، طبق مقررات و ضوابط را عهده دار بوده است .

برگزاري آزمون سراسري كليه گروههاي غير پزشكي در واحد پزشكي تهران نسخه قابل چاپ