طرح استقبال از داوطلبين شركت كننده در كنكور سال 91 در واحد پزشكي تهران

در سالروز ميلاد منجي عالم بشريت و همزمان با كليه واحد هاي دانشگاه آزاد اسلامي در سراسر كشور صورت گرفت :
طرح استقبال از داوطلبين شركت كننده در كنكور سال 91در واحد پزشكي تهران
رحيم طياريه مدير فرهنگي واحد پزشكي تهران طي گزارشي از برگزاري كنكور در فضائي آكنده از عطر روح بخش انتظار و مهدويت خبر داد .
مدير فرهنگي واحد پزشكي تهران افزود : بر اساس بخشنامه اي كه از سوي دكتر مظاهري معاون فرهنگي دانشگاه آزاد اسلامي در خصوص نحوه برگزاري كنكور دانشگاه در سال 91 ارسال شده است ، بدليل تقارن ميلاد امام زمان و نخستين حضور داوطلبان در محيط دانشگاهي و به منظور بهرهمندي از انفاس قدسي حضرت ولي عصر ( عج ) ، داوطلبان كنكور دانشگاه در اين سال ، بيش از هر زمان ديگر ، گوهر فرهنگ و دانش را با يكديگر آميخته تا حاصل آن در اصلاح هرچه بيشتر جامعه آشكار گردد .
طياريه در ادامه به فعاليت ها و برخي از اقدامات فرهنگي در اين زمينه اشاره نمود و گفت :
با هماهنگي مسئولان حوزه معاونت فرهنگي واحد پزشكي تهران امتحانات با پخش دعاي فرج حضرت ولي عصر (عج) ، آغاز گرديد پس از تلاوت آيات قران كريم و پيش از آغاز كنكور ، تزيين دانشگاه به ويژه سالن هاي برگزاري كنكور و درج عبارت هاي زيبا حاوي روايات ويژه ظهور ، ايجاد ايستگاه هاي صلواتي در مسير داوطلبان و اولياي آنان ، طرح استقبال از داوطلبين شركت كننده در كنكور سال 91 به همراه گل و اسپند و عبور كليه حاضرين از زيركلام ا... مجيد و آرزوي موفقيت به پايان رسيد .

طرح استقبال از داوطلبين شركت كننده در كنكور سال 91 در واحد پزشكي تهران نسخه قابل چاپ