برگزاري کنکور رشته‌های علوم پزشکی در واحد پزشكي تهران

با حضور معاون علوم پزشكي و جمعي از مسئولان ارشد صورت پذيرفت :
برگزاري کنکور رشته‌های علوم پزشکی در واحد پزشكي تهران
کنکور رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی صبح امروز پنج شنبه 29 تیرماه با حضور دكترعليرضا اسدي معاون علوم پزشكي ، دكتر احمد فيروزان رئيس واحدپزشكي تهران و جمعي از معاونان با نهايت دقت و صحت برگزار گرديد .
دكتر فرهاد ادهمي مقدم معاون آموزشي واحد پزشكي تهران در خصوص نحوه برگزاري اين آزمون گفت : به منظور نظارت در امر برگزاري كنكور رشته هاي علوم پزشكي كه سوالات آن ازسوي مركز آزمون دانشگاه آزاداسلامي و همزمان در واحدهاي دانشگاه آزاد اسلامي سراسر كشور اجرا مي شود ، كليه اقدامات و برنامه ريزي با هماهنگي هاي قبلي بين مركز آزمون دانشگاه آزاد اسلامي و حوزه اجرايي مربوطه انجام شده است .
اباسط ميرزايي نماينده تام الاختيار برگزاري آزمون در واحد پزشكي تهران طي گفتگويي اعلام نمود : درآزمون سراسري گروه هاي پزشكي سال جاري كه درنوبت صبح روز پنجشنبه 29تير ماه سال 1391 با حمايت و برنامه ريزي دكتر احمد فيروزان رئيس واحدپزشكي و همكاري كليه مسئولان حوزه هاي مختلف دانشگاهي برگزار شد ، جمعاٌ متجاوز از دو هزار نفر داوطلب حضور داشته اند .
وي افزود: در برگزاري مطلوب اين آزمون علاوه بر هماهنگي كليه مسئولان ادارات آموزش واحد پزشكي تهران ، از همكاري مدير حراست بدليل حفاظت فيزيكي و ايجاد امنيت و آرامش شركت كنندگان و حوزه روابط عمومي در جهت اطلاع رساني و راهنمائي همراهان داوطلبان جهت اسكان بهره مند بوده ايم .
شايان ذكر است : در جريان برگزاري آزمون فوق معاون علوم پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي ضمن بازديد و نظارت بر امور اجرائي آزمون بر تكريم داوطلبين و والدين آنها تاكيد نمود . همچنين در جريان برگزاري اين آزمون رئيس واحد پزشكي تهران ، به همراه كليه معاونين دانشگاه در جلسه حضور و مسئوليت فراهم نمودن شرايط و نظارت بر حسن اجراي آزمون ، طبق مقررات و ضوابط را عهده دار بوده است .

برگزاري کنکور رشته‌های علوم پزشکی در واحد پزشكي تهران نسخه قابل چاپ