برگزاري مراسم محفل انس با قران و عترت در واحد پزشكي تهران

همزمان با حلول ماه مبارك رمضان و آغاز طرح ضيافت دانشجويي صورت پذيرفت :
برگزاري مراسم محفل انس با قران و عترت در واحد پزشكي تهران
مدير فرهنگي واحد پزشكي تهران طي گزارشي از برگزاري مراسم محفل انس با قران و عترت همزمان با برپايي ضيافت انديشه دانشجويي خبر داد : رحيم طياريه مدير فرهنگي واحد پزشكي تهران گفت : در اولین روز ماه مبارك رمضان وهمزمان با حلول ماه قرآن، محفل انس با قرآن كریم، عصر روزشنبه با حضور قاريان بين المللي و ممتاز و با اجراي برنامه هاي همخواني و سخنراني در محل سالن اجتماعات برگزار شد.
وي افزود : مراسم محفل انس با قرآن و عترت با استقبال پر شور دانشجويان و با تلاوت آياتي چند از سوره مباركه بقره توسط مهدي عادلي آغاز گرديد .
ودر ادامه حجت السلام و المسلمين معزي از اساتيد حوزه و دانشگاه پيرامون اهميت فريضه نماز و روزه و نقش روزه در سلامت تن و روان به سخنراني پرداخت و مطالب مفيدي در اين زمينه ارائه نمود .
لازم به ذكر است : طرح ضيافت انديشه دانشجويي با همكاري دفتر نهاد نمايندگي رهبري و مشاركت معاونت فرهنگي و آموزشي و با رويكرد برنامه هاي قراني از تاريخ 31 تيرماه سال جاري لغايت 15 مردادماه در محل دانشگاه آزاد اسلامي واحد پزشكي تهران برگزار و با اجراي مراسم اختتاميه در جوار بارگاه نوراني حضرت فاطمه معصومه (ع) به پايان خواهد رسيد .
از ديگر برنامه هاي مراسم محفل انس با قرآن كه حاضرين از آن بهره مند شدند تلاوت آيات نور توسط آقاي قاسمي و اجراي گروه همخواني الغديربوده است
همچنين در طول اين مراسم ، به همت كانون قرآن و عترت وبا همكاري حوزه معاونت فرهنگي يك مجموعه مسابقات فرهنگي نيز اجرا شد كه به قيد قرعه پنج تن از برگزيدگان انتخاب كه بصورت رايگان به سفر مشهد مقدس اعزام خواهند شد .
در پايان مراسم حاضرين از ضيافت افطاري متنعم گرديدند .

برگزاري مراسم محفل انس با قران و عترت در واحد پزشكي تهران نسخه قابل چاپ