نشست تخصصی روزه داری و سلامت از منظر قرآن کریم

به همت معاونت فرهنگي واحد پزشكي تهران برگزار شد :
نشست تخصصی روزه داری و سلامت از منظر قرآن کریم
همزمان با ایام مبارک ماه رمضان ، نشست تخصصی روزه داری و سلامت از منظر قرآن کریم در بیستمین دوره نمایشگاه بین المللی قرآن کریم در محل مصلای امام خمینی (ره) با حضور و سخنرانی دکتر احمد فیروزان ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد پزشکی ، دکتر میرمسعود فاطمی قائم مقام ریاست و معاون فرهنگی واحد و شرکت گروهی از اساتید ، کارکنان ، دانشجویان و خانواده هاي ایشان و تعدادي از علاقمندان پس از اقامه نماز جماعت و ضیافت افطاری برگزارشد .
در اين مراسم كه به همت معاونت فرهنگی واحد پزشکی تهران تشكيل يافت ،ابتدا آياتي از قرآن مجید توسط آقای جعفری تلاوت شد و سپس آقای دکتر فاطمی معاون فرهنگي ضمن تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان به ذکر فضیلت های ماه خدا پرداخت . وي با بیان مقدمه ای پیرامون قرآن به اهمیت توجه به معانی و جنبه های مختلف آیات قرآن و نقش راهبردی قرآن در رسیدن بشریت به سعادت و سلامت اشاره نمود .
معاونت فرهنگی واحد پزشکی تهران همچنین مطالب مفيدي پیرامون فلسفه روزه از دیدگاه قرآن و توضیح موضوعاتی از قبیل تأثیر خوردن و آشامیدن در سلامت و فایده های ظاهری و باطنی کم خوری، و تفسير واقعي و مفهوم پرهیز ارائه نمود.
در ادامه جلسه دکتر فیروزان به بیان نکاتی پیرامون سلامتی و روزه داری و پیامدهای مثبت روزه داری بر سلامتی بیان نمود .
گفتني است در پایان این نشست جلسه پرسش و پاسخ برگزار و به سوالات حضار پاسخ داده شد.
در حاشيه اين نشست مسابقه فرهنگي با موضوع قرآن و عترت برگزار و به قيد قرعه به منتخبين جوايزي اهدا گرديد .

نشست تخصصی روزه داری و سلامت از منظر قرآن کریم نسخه قابل چاپ