برگزاري مراسم اختتاميه طرح ضيافت انديشه اساتيد واحد پزشكي تهران

توسط معاون آموزشي دانشگاه آزاد اسلامي و در مراسم اختتاميه طرح ضيافت انديشه اساتيدواحد پزشکی تهران مطرح شد :
رمز پيروزي و تداوم انقلاب ما در گروي خودباوري و بصيرت اساتيد دانشگاه و نخبگان جامعه است
دكترحسين بلندي معاون آموزشي دانشگاه آزاداسلامي با حضوردرمراسم اختتاميه طرح ضيافت انديشه اساتيدودر جمع اعضاء هيات علمي واحدپزشكي تهران بر ضرورت پاسداري از ارزشهاي انقلاب اسلامي و اهميت و نقش اساتيد دانشگاه برحفظ و انتقال ارزشهای دفاع مقدس به نسل جوان تاكيد نمود.
معاون آموزشي دانشگاه آزاداسلامي بااشاره به تقارن خجسته ایام دهه کرامت باگرامیداشت هفته دفاع مقدس وآغازسال تحصیلی جدیدخاطرنشان کرد: رمزپيروزي و تداوم انقلاب ما درگروي خودباوري وبصيرت اساتيد دانشگاه و نخبگان جامعه است .
مراسم اختتاميه طرح ضيافت انديشه اساتيد روز چهارشنبه 5 مهر ماه ودرآستانه شروع سالتحصيلي 91-92 به همت دفترنهادرهبري و با سخنرانی دكترحسين بلندي معاون آموزشي دانشگاه آزاداسلامي،حجت الاسلام والمسلمين حاج آقا ابراهيمي نژاد رئيس مركز هم انديشي اساتيد و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامي ،حجت الاسلام والمسلمين حاج آقا تاج آبادي مسئول دفترنهاد معظم رهبري ودر حضور مقامات ارشد و هيات رئيسه واحدپزشكي تهران ،جمع کثیری ازاساتيد دانشگاههای علوم پزشکی منطقه 8 درسالن اجتماعات واحدپزشكي تهران برگزارشد .
در ابتدای مراسم حجت الاسلام والمسلمين حاج آقاابراهيمي نژاد رئيس مركز هم انديشي اساتيد و نخبگان دانشگاه آزاداسلامي، به تبیین هویت از ابعادمختلف، اجتماعی ، فرهنگی ، سیاسی و دینی پرداخت وبا ذکر روایتی از حضرت امیرالمومنین به جایگاه والای ایرانیان و هویت ارزشمند ایرانی اشاره نمود و گفت : حضرت علی ایرانیان را مردمی کرامت مدار ، حکمت مدارو حق مدار می شناختند که بخاطر این خصلت های ویژه که آمیزه ای از علم و دین و ایمان است قادرند بر هر آنچه بخواهند حتی اگر برعرش اعلی باشد دسترسی پیدا کنند . وی هشدارداد: امروز هویت ایرانی بوسیله دشمنان اسلام مورد هجوم قرار گرفته و رسالت آگاهی از این هجمه فرهنگی بر عهده اساتید ماست که سمبل علم و عمل و ایمان اند و نسل جوان ازآنان می آموزند و الگو برداری می کنند . اگر اساتيد دانشگاه‌ها درمسير صلاح باشند بی شك نيروهايی كه پرورش می‌دهند نيروهايی متخصص ومتعهدخواهند بود.
وی افزود : مسئولان وروسای دانشگاهها بايد در زمينه رفع مشكلات اساتيد اقدام كنند تا آنان بدون دغدغه فكری درجهت پرورش وتربيت دانشجويان همت بگمارند .
معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی نیزبعنوان یکی از سخنرانان جلسه به حساسیت‎های خاص این برهه از زمان اشاره نمود و گفت: امروز اساتید دانشگاه ها که به تعبیر مقام معظم رهبری بعنوان افسران جبهه جنگ نرم می باشند ؛ باید با درایت و تدبیر نقش موثر خود را در روشنگری جامعه دانشگاهی و نسل آینده به خوبی ایفا نمایند . وی افزود : امروز دشمنان برای متوقف کردن حرکت ایران اسلامی جنگ نرم ،جنگ رسانه‎ای وروانی و جنگ اقتصاد ی را به کشور تحمیل کرده‎اند و قطعاً دانشگاه‎ها در این جنگ یکی از اهداف مهم خواهند بود
وی با اشاره به ویژگی خاص وجایگاه اساتید و دانشجویان فارغ التحصیل رشته های پزشکی وپیرا پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در ارتقاء و تامین سلامت جامعه گفت : امروزه در سایه همت و تحقیق وپژوهش پزشکان و متخصصان این رشته توانسته ایم علیرغم فشارهای بین المللی به مرحله رشد و تولید بسیاری از نیازهای جامعه پزشکی مثل تولید دارو و تجهیزات پزشکی برسیم .
معاون آموزشی دانشگاه آزاداسلامی ابراز امیدواری نمود : دانشگاهآزاد اسلامی می تواند با تکیه بر درایت و هشیاری اساتید فرهیخته نقشو رسالت خودرادرحل مسایل و مشکلات اقتصادی به خوبی ایفا کند.
به گفته امیر سینا واقفی مدير اجرايي دفتر نهاد رهبری هدف از اجرای طرح ضیافت اندیشه درسطح دانشگاهها معرفت افزایی، تقویت معنویت ،تفکر دینی،وبالابردن توان حل مسائل در زندگی فردی و اجتماعی بوده است .
گفتنی است در پایان این مراسم که به همت دفتر نهاد رهبری واحد پزشکی تهران برگزارگردید ازدکتر فرهاد ادهمی مقدم معاون آموزشی ، دکتر محبوبه صفوی رئیس دانشکده پرستاری و مامائی ، دکتر ژیلا امیرخانی ، و دکتر پارسانیا رئیس دانشکده پیراپزشکی به نمایندگی ازسایراساتید شرکت کننده در طرح ضیافت اندیشه با اهدای لوح تقدیرمراسم تجلیل بعمل آمد .

برگزاري مراسم اختتاميه طرح ضيافت انديشه اساتيد واحد پزشكي تهران نسخه قابل چاپ