درخشش دانشجویان پسرواحد پزشکی تهران در مسابقات بدمینتون علوم پزشکی کشور

دکتر فریده شجاعی سرپرست تربیت بدنی واحد پزشکی تهران طی مصاحبه ای اعلام نمود: دانشجویان پسر واحد پزشکی تهران درمسابقات کشوری بدمینتون دانشکده های علوم پزشکی سراسرکشورکه ازتاریخ 24 بهمن لغایت 28 بهمن به مدت 5 روز به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار گردید مقام دوم را کسب نمودند .وی افزود اسامی 4 نفر از بازیکنان ، مربی و وسرپرست تیم را بشرح زیر اعلام نمود : پویا روشنی ،هومن هوشنگی ،حسین هداوند میرزائی ومبین محمدزاده ، مربی تیم فاضل وسرپرست تیم غلامرضا صادقی است . دکتر شجاعی افزود : بدمينتون رشته‌ي بسيار زيبا، مفرح و نشاط‌ آور است كه بر پايه‌ي آخرين دستاوردهاي علمي دنبال مي‌شود. بدون شك اين ورزش با امكان آموزش و فراگيري آن در جامعه و خصوصاً سنين خردسالي از ويژگي‌هاي خاص برخوردار مي‌باشد. وی در مورد تاریخجه این ورزش نیز گفت : با ورود كارشناسان نفتي انگليس به ايران بدمينتون به كشور ما راه يافت، البته اين شروع منحصراً در مناطق نفت خيز جنوب و براي پركردن اوقات فراغت كارشناسان بود كه در نهايت كارمندان ايراني شركت نفت هم در اين رهگذر به اين ورزش علاقه‌مند شدند.اين رشته ورزشي پس از خروج كارشناسان به دست فراموشي سپرده شد. تا اينكه ميزباني بازي‌هاي آسيايي را در سال 1353(1974) تقبل نمودند، چون رشته بدمينتون يكي از رشته‌هاي اين بازي‌ها بود، در اين راستا سازمان تربيت‌بدني در سال 1351 فدراسيون بدمينتون را تاسيس نمود. مقام اول تیم بدمینتون :اسامی بازیکنان در این رشته ورزشی عبارت است از آقایان پویا درخشان ،پویا روشنی ،هومن هوشنگی ،امیررضا محمدی وعلی نوریان مقام سوم تیم تنیس : اسامی بازیکنان در این رشته ورزشی عبارت است از آقایان آرین برادران جمیلی ،سعید حیدری وکاوه کارگر مقام اول تکواندوانفرادی آقای محسن اسدی مقام سوم کاراته انفرادی آقای میلاد کشانی فراهانی مقام سوم پرش ارتفاع انفرادی آقای بابک ذوالفقاری دکتر شجاعی افزود در این سری مسابقات 43 دانشگاه علوم پزشکی از سراسر کشور حضور داشته اند . دفتر روابط عمومی واحد پزشکی تهران ازسوی تمامی مسئولان دانشگاه این موفقیت را به تمامی دانشجویان افتخار آفرین و دست اندرکاران تربیت بدنی واحد پزشکی تهران تبریک می گوید.

درخشش دانشجویان پسرواحد پزشکی تهران در مسابقات بدمینتون علوم پزشکی کشور نسخه قابل چاپ