جشن بزرگ میلاد عالم آل محمد (ص) در واحد پزشکی تهران

به همت دفتر نهاد مقام معظم رهبری برگزار شد: جشن بزرگ میلاد عالم آل محمد (ص) در واحد پزشکی تهران
امیرسینا واقفی مدیر اجرایی دفترنهاد مقام معظم رهبری واحد پزشکی تهران طی گزارشی از برگزاری جشن بزرگ میلاد عالم آل محمد(ص) در واحد پزشکی تهران خبر داد.
مدیراجرایی دفترنهاد مقام معظم رهبری واحد پزشکی تهران گفت: در آستانه سالروز میلاد باسعادت علی بن موسی الرضا (ع) و مقارن با هفته دفاع مقدس، دفترنهاد رهبری واحد پزشکی تهران مراسمي در محل سالن اجتماعات و با حضور جمعی از دانشجویان و کارکنان این واحد دانشگاهی برگزار نمود.
این جشن با سخنرانی دکتر شیری و استاد برمایی همراه بود:
درابتدا دکتر شیری به ایراد سخنرانی با موضوع سبک زندگی دانشجویی پرداخت وی در بخشی از سخنان خود گفت: دانشجویان باید اعتماد به نفس خود را بالا ببرند و از زمان دانشجویی خود نهایت استفاده را ببرند. همیشه به روز باشند و در کنار درس به خواندن متن نیز رو بیاورند. همچنین به عنوان دانشجویان پزشکی باید نحوه ارتباط موثر با دیگران را آموخته و در روابط خود رعایت اعتدال را بکنند.
استاد برمایی نیز مطالبی درباره تعیین مسیر و هدف زندگی بیان کردند و ذهن دانشجویان را به تفاوت بین دیندار بودن و دین دار بودن سوق دادند.
گفتنی است در این مراسم مسابقات شاد و جذاب فرهنگی بین دانشجویان برگزار شد و به برندگان جوایزی اهدا گردید.

جشن بزرگ میلاد عالم آل محمد (ص) در واحد پزشکی تهران نسخه قابل چاپ