متن قطعنامه دانشگاهيان واحد پزشكي تهران در محكوميت توهين به پيامبر اسلام (ص)

پخش فیلم موهن و هتک حرمت به ساحت مقدس پیامبر عظیم‌الشان اسلام، بار دیگر عجز و درماندگی دشمنان قسم خورده اسلام و سردمداران کفر جهانی و صهیونیزم بین الملل و سیاست ‌های خصمانه آن ها را آشکار ساخت.
تلاش سخیف و مذبوحانه مستکبران و دشمنان اسلام در مواجهه با گسترش موج بیداری اسلامی و استقلال ‌خواهی مسلمانان جهان و ملت ‌ها و پیام ‌رهایی ‌بخش و ظلم ‌ستیز اسلام عزیز، که روح کرامت و عزت را در انسان ‌‌‌ها و ملت ‌ها برانگیخته و دشمنان را به وحشت انداخته، حرکات آنها را دیوانه ‌وار نموده است.
پیامبر اسلام (ص) رحمت را برای جهانیان هدیه آورد و مردم را از تاریکی ‌‌‌ها به نور هدایت نمود و باعث نجات بشریت و استمرار این نور هدایت در عصر بیداری اسلامی موجب پیشرفت و گسترش دین اسلام در سراسر جهان گشته به گونه ‌‌ای که تا قلب اروپا را نشانه گرفته است.
اینک پس از سالها استیلای استعمار‌گران و سیطره ایدئولوژی شکست خورده آنها، فضای جهان با موج بیداری اسلامی و انقلابی عطرآگین شده و شکست خوردگان با اقدام موهن و شرم ‌‌آور اخیر، حادثه ‌ای تلخ و زشت را در ادامه قرآن ‌سوزی، کشیدن کاریکاتورهای توهین ‌آمیز، تهیه فیلم ‌های وهن ‌آمیز، هجمه ‌های فرهنگی و قتل و کشتار به صورت مستقیم و غیر مستقیم در اقصی نقاط جهان اسلام، نهایت استیصال و درماندگی خود را نشان دادند.
این پروژه صهیونیستی آمریکایی که در راستای اسلام ‌ستیزی و اسلام ‌هراسی و ایجاد شکاف و اختلاف میان ادیان الهی طراحی گردید، عواطف و احساسات میلیون ‌ها مسلمان و انسان ‌های آزاده و پیروان ادیان الهی را در سراسر جهان برانگیخت و باعث خشم و نفرت بیشتر و انزجار از مدعیان دروغین آزادی بیان و حقوق بشر شده است.
ملت های مسلمان و آزادی خواه سراسر جهان و پیروان ادیان الهی آگاه باشند که تنها راه رهایی از سیطره استکبار و ایادی او، تمسک به راه رهایی بخش و انسان ساز انبیاء عظیم ‌الشان و حضرت محمد مصطفی (ص) بوده که برای تمام بشریت ترسیم نموده است.
بر اساس وعده و سنت الهی نور خدا عالمگیر خواهد شد، هرچندکافران را خوش نیاید. در پایان، ما دانشجويان ، اساتيد و كاركنان واحد پزشكي تهران ضمن محکوم کردن این اقدام کینه توزانه و اهانت انگیز به ساحت پیامبران الهی و مقدسات، خصوصا پیامبر اعظم (ص)، از مجامع بین المللی به خصوص سازمانها و نهادهای مدعی حقوق بشر و ادیان، انتظار داریم با صلابت و قاطعیت نسبت به هر گونه توهین به مقدسات و ادیان، برخورد نموده تا در گرو بار شاهد چنین سناریوهایی به نام آزادی بیان و اقدامات جسارت ‌آمیز به مقدسات نباشیم.
دانشجويان ، اساتيد و كاركنان واحد پزشكي تهران

متن قطعنامه دانشگاهيان واحد پزشكي تهران در محكوميت توهين به پيامبر اسلام (ص) نسخه قابل چاپ