برگزاري اردو هاي توجيهي دانشجويان جديدالورود در واحد پزشكي تهران

دكتر مير مسعود فاطمي معاون فرهنگي واحد پزشكي تهران طي گفتگوئي از برگزاري اردوهاي توجيهي دانشجويان جديدالورود در واحد پزشكي تهران خبر داد .
وي گفت : برگزاري جلسات توجيهي دانشجويان جديد الورود به تفكيك كليه رشته هاي علوم پزشكي از روز شنبه 15 مهرماه آغاز و طي پنج روز متوالي تا روز 19 مهر ماه سال جاري ادامه يافت . در اين جلسات كه با حضور دكتر احمد فيروزان رياست واحد پزشكي تهران ، معاونين، مديران و روساي دانشكده ها و مسئولان ادارات آموزش در محل سالن آمفي تئاترتشكيل شد .
جلسات با قرائت آياتي از کلام الله مجيدوپخش سرود جمهوری اسلامی آغاز و پیام جناب آقای دکتر دانشجو ریاست دانشگاه آزاد اسلامی به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید توسط آقاي طياريه مدير فرهنگي و فوق برنامه قرائت گردید .
سپس دكتر مير مسعود فاطمي قائم مقام رياست واحد و معاونت فرهنگي واحد پزشکی تهران ضمن خيرمقدم به حضور دانشجويان ورودي 91 با ارائه سخناني گفت : حمد سپاس خداوند بزرگ مرتبه بابت توفيقي كه فراهم شد و يكبار ديگر شاهد سال تحصيل و سال علم و معرفت و اخلاق و كرامت باشيم دانشجويان عزيز شما زحمات زيادي كشديد كه نام زيبا و مقدس دانشجو را براي خود بدست آورديد و اين نام را براي خود حفظ كنيد و جوياي دانش باشيد .
وي ضمن تقدير از روساء و مديران اين واحد كه اجر همه آنها با خداوند باد گفت : واحد پزشكي تهران كار خود را با دو اتاق شروع كرده و همه دست در دست هم شرايط كسب علم را آماده سازي كرده و از هيچ تلاشي دريغ نكردند در حال حاضر در واحد پزشكي تهران 23 رشته دانشگاهي و در حدود 9000دانشجو مشغول به تحصيل هستند . در ادامه دکتر فاطمی معاونت فرهنگي واحد ضمن تشريح فعاليتهاي فرهنگي و امور فوق برنامه واحد نكاتي پيرامون نرم افزا آنچه يك دانشجو بايد بداند ارائه نموده و از دانشجويان خواست ضمن مراجعه به دفتر معاونت فرهنگي وكانونهاي دانشجويي در برپائي مراسم ها و اردوهاي علمي ، فرهنگي ، تفريحي ، ورزشي مشاركت نمايند .
گفتني است : دكتر فرهاد ادهمي مقدم معاون آموزشي ، دكتر فرزاد شايقي معاون دانشجويي و دكتر سيد شهاب الدين محسني معاون پژوهش و فناوري به توضيحاتي در خصوص حوزه هاي خود به پرداختند .
شايان ذكر است : روساي دانشكده ها نيز به تشريح اهداف آموزشي ، آشنائي با قوانين و مقررات و معرفي مسئولان ادارت آموزش پرداختند .
در پايان مراسم به دانشجويان جديدالورود بسته هاي فرهنگي شامل : نرم افزار آنچه يك دانشجو بايد بداند و نرم افزار حريم مرواريد و يك جلد كتاب پيرامون نماز و ... اهداء گرديد .

برگزاري اردو هاي توجيهي دانشجويان جديدالورود در واحد پزشكي تهران نسخه قابل چاپ