برگزاري جشنواره فرهنگی و هنری نماز در واحد پزشكي تهران

آقاي رحيم طياريه مدير فرهنگي واحد پزشكي تهران از برگزاري جشنواره فرهنگی و هنری نماز ويژه فرزندان كاركنان ( هيات علمي و غير هيات علمي ) در رشته هاي نقاشي و شعر در اين واحد دانشگاهي خبر داد .
مدير فرهنگي واحد پزشكي تهران با اشاره به كسب مقام برتر نماز كه توسط دانشگاه آزاد اسلامي براي ششمين سال متوالي در سطح دستگاههاي اجرايي كشور صورت گرفته است گفت : ستاد اقامه نماز در راستای اشاعه ، ترویج و تبلیغ فرهنگ نورانی نماز با استعانت از الطاف الهی و الهام از پیام مقام معظم رهبری در جهت ایجاد فضای دینی مناسب به منظور استفاده از زبان هنر در القای مفاهیم دینی به ویژه نماز و تشویق فرزندان هنرمند به خلق آثار و تولیدات ارزشمند هنری در این زمینه مبادرت به برگزاری جشنواره فرهنگی هنری با محوریت نماز نموده است.
طياريه افزود : شرايط داوطلبان شركت درجشنواره فرهنگی و هنري نماز و همچنين مهلت تحويل آثار با ارسال فراخوان براي كليه كاركنان و مراكز درماني تابعه واحد پزشكي تهران اعلام شده است .
گفتني است : شرايط شركت در مسابقات به شرح زير اعلام شده است :
1- موضوع اثر مرتبط با نماز و اهل بيت عصمت و طهارت (ع) باشد .
2- آثار منحصرا بايد مربوط به فرزندان كاركنان واحد دانشگاهي باشد .
3- آثار رسيده در چهار مقطع سني پيش دبستاني ، دبستان ، راهنمايي و دبيرستان ارزيابي مي گردد .
4- مهلت تحويل آثار سيزدهم آبانماه سال جاري و مصادف با عيد سعيد غدير خم مي باشد .

برگزاري جشنواره فرهنگی و هنری نماز در واحد پزشكي تهران نسخه قابل چاپ